Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Schumacheri mänedžer tegi tuleviku kohta tähtsa avalduse

Soovitatud postitused

Seitsmekordse vormel-1 sarja maailmameistri Michael Schumacheri mänedžer Sabine Kehm teatas, et nad ei avalda tulevikus enam infot vormelilegendi tervisliku seisundi kohta.

 

Kehm sõnas Saksamaa telekanalile ARD, et vormelilegendi seisund on paranenud ning näha on väikeseid edusamme.

 

Samal ajal kritiseeris Kehm teravalt ka mitmeid meediaväljaandeid, kes on koomas oleva sportlase tervisliku seisundi üle lasknud spekuleerida arstidel, kellel pole antud juhtimiga mingit seost. Nii lubaski Kehm, et haiglast lahkumise järel Schumacheri tervisliku seisundi kohta enam avaldusi ei tehta.

 

«Meie plaan ja soov on selline, et kui Michaeli saab viia taastusravihaiglasse, siis loobume ülevaadete andmisest,» avaldas Kehm, kes lisas, et kindlasti sooviks ka Schumacher ise sellist käitumist. «Ta on praegu koomas ega saa ise otsustada, millist informatsiooni tema kohta jagatakse. Üritame käituda lähtuvalt tema võimalikest huvidest.»

 

Allikas: Postimehe sport

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Külaline
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.