Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.
Tere! juhtus põlvega nii et hakkasin kukkuma (komistus) ja jalg läks kudagi väga vale nurga alla ja käis paar kraksu põlveliigeses ja ma vedelesin põrandal 10 sekundid (kohutav valu),siis läks põlve liiges tagasi paika ja valu vähenes, see oli märtsi algul,
28.03.14 käisin siis lõpuks MRT uuringul, diagnoos on selline
MRT - Uuring vasakust põlveliigesest 2 mähisega 7-8 tööd.
Rohke lisaveelik intaartikulaarsel. Patella mediaalse ja reieluu lateraalses osas intensiivne luuturse - luukontusioon. Patella mediaalse kontuuri deformatsioon - kahtlus kompressioonfraktuurile.Tegemist patella transitoorse lateraalse luksatsiooni järgse seisuga. Patella lateraalfassetil ca 7mm laiune luuni ulatuv kõhredefekt, samas subkondraaluus tsüstilist degeneratsiooni - GR III osteokondraalne lesioon. mediaalse retinakulumi ebatasasus parapetellaarsel - viited osalisele rebendile. miniskites rebendit ei tähelda. lig patellae proksimalne entesopaatia. hoffa keha kerge turse. Reie-, sääreluu kõhredefekte ei leia. MCL tavaline, LCL venituse tunnusega. Ristatisidemete rebendit ei ole.
Arst ütles mulle, et taastusraviks tuleb teha jalgratta sõidu ilma raskuseta, praegu on mul kooli jõusaalis rattas olemas, saan täitsa ilma raskuseta sõida, aga varsti lähevad ilmad ilusamaks ja tahaks hakkata oma maastikurattaga väljas sõidma, kas see oleks hea mõte?
praegu kannan põlve ortoosi, vahepeal kui seda ei ole ja jalg kuidagi vale liigutuse teeb on tunda selline õrn valu, nagu kipitaks, saan ise aru, et liiges nihkus natuke.
Muudetud liikme Atlantis'i pooltuuendus.
Jaga seda postitust
Postituse link