Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

arvuti ei käivitu enam

Soovitatud postitused

Ilus päev, päike paistab, ärkan üles ja proovin arvutit käima panna nagu tavaliselt. Vajutan nuppu, mitte midagi. Kontrollisin üle et kas saab ilusti voolu, juhtmeid kontrollisin, proovisin kõike mis välja mõtlesin, vahetasin ka rami slote, seal ajal juhtus väike märkimisväärne asi, hommikul unise peaga läks meelest enne rami eemaldamist tagant voolunupp välja lülitada. Tõmbasin rami välja, panin sisse tagasi, oli pooleldi sees ja arvuti hakkas ise tööle umbes 1sek ja välja tagasi. Hüppasin ehmatades lakke. Võtsin voolu ära, panin rami sisse, ei midagi. Kas peaksin proovima panna rammi lõpuni sisse kui vool sees? Ehk käivitub siis? Ise kardan midagi läbi põletada. Proovisin ka teise toitekaabliga. PSU silver 80+ niiet ei usu, et ta mingi eriline saast on mis niiruttu läbi läheks. Eelmine õhtu panin masina ilusti kinni, ei toimunud mingit voolukatkestust või seinast välja tõmbamist. Loodan siis, et oskate midagi soovitada :D arvuti ise ehitatud juppidest kokku umbes 1-2 kuud tagasi.


Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Tundub nii et lasid nagu lühisesse, ehk siis võib olla emme juba vigastatud ja enam ei pruugigi tööle minna. Kunagi ei tohi arvutit niimodi tööle panna et mingi asi poolikult sees. proovi üks ram korraga.

http://www.wikihow.com/Fix-a-PC-Which-Won%27t-Boot

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Siis vedas, kuna arvatavasti olid psu'l omad kaitsmed peal mis siis võtavad voolu välja, endal oli samamoodi poolteist aastat tagasi, et panin dvd lugejale voolu taha ja siis mobosse, aga loll olin ja arvuti lõi plaksust kinni ja süda jäi sees seisma aga õnneks läks arvuti käima, niiet alati midagi teed arvuti kallal võta vool välja arvutist.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.