Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

1# SKings Official

Soovitatud postitused

Külaline NiceSk1ll3r

Ma ei taha küll midagi halvustavat, ega halba öelda, aga te olete asutunud samasse ämbrisse, kuhu Reflex Serveridki. (alguses) Nimelt siis, olete kopeerinud Kohila (Kohila.eu) pealt maha "Korrahoidja Taotlusvorm"-i. See on vähemalt üks asi, mis kohe silma hakkas. Võiksite vähemalt proovida oma sõnadega seda ümber sõnastada. Teisi asju veel väga täpselt pole uurinud, aga jah, see oli üks asi.

 

Nii, teiseks. Kust kohast olete te saanud need "embleemid", mis asetsevad teie foorumis? Kuidagi kahtlaselt on need sarnased Kadrina (Kadrina.eu) foorumiga. + Mõlemal on täpselt sama tekst embleemide juures. Kahtlen arvama, et need on sealt maha kopeeritud, kuna Kadrinal on olnud need juba varasemast ajast, kui teil.

 

Hetkeks kõik.

Soovin edu teile igastahes!

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Author of the topic Postitas
Ma ei taha küll midagi halvustavat, ega halba öelda, aga te olete asutunud samasse ämbrisse, kuhu Reflex Serveridki. (alguses) Nimelt siis, olete kopeerinud Kohila (Kohila.eu) pealt maha "Korrahoidja Taotlusvorm"-i. See on vähemalt üks asi, mis kohe silma hakkas. Võiksite vähemalt proovida oma sõnadega seda ümber sõnastada. Teisi asju veel väga täpselt pole uurinud, aga jah, see oli üks asi. [ SAMA ]

 

Nii, teiseks. Kust kohast olete te saanud need "embleemid", mis asetsevad teie foorumis? Kuidagi kahtlaselt on need sarnased Kadrina (Kadrina.eu) foorumiga. + Mõlemal on täpselt sama tekst embleemide juures. Kahtlen arvama, et need on sealt maha kopeeritud, kuna Kadrinal on olnud need juba varasemast ajast, kui teil. [ TEHTUD KORDA ]

 

Hetkeks kõik.

Soovin edu teile igastahes!

 

 

Teile ka kõike head


Publik, Surf

Tartu Serverid

http://tartuservud.forum.co.ee/

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.