Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

yabodo

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    267
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Postitused postitas yabodo


  1. ttp://i52.tinypic.com/28k3j0l.jpg peale jõusaali, hakkab tulema juba.

     

    Muidugi, esimene kord käid, hakkab pakk juba vaikselt punnitama. Eks see asi on kõvameestel lihtsam ka.


  2. Pole ELi kohapealt kindel, aga kas see pole mitte LARP edit? Kui nii on, siis miks te räägite, ELRPst mitte LARPist.

     

    Kellelt ta seda luba siis pärima peab, kui ta just seda kellegi arvutist pihta pole pannud, ei saa teda süüdistada. Vaevalt, et ametlikult mingid copyrightid peal sellel.


  3. Some ppl need to take a chill pill.

     

    Moderntopia jagati ka omaniku loata välja, vot see oli korralik asi, vähemalt tol ajal. Ma poleks imestanud, kui need scripterid oleksid vihased olnud. Aga närvamise asemel tegid uue ja parema GMi..

     

    BTW Ma olen varem ka peale sattunud igasugustele GMidele uploadis, ma pole neid küll riliisinud, olgu see siis õpetuseks edaspidi :D


  4. hakkasin 11aastaselt nüüd 14

     

    sõber kutsus õuue ja läksime skateparki seal sai ta oma teiste sõpradega kokku ja siis läksime nonde juurde seal ta ütles mulle et näe joo see on hea andis mulle gini ja siis küsis kas ma kangemat tahan siis ütlesin jah andis viina mulle alguses ei meeldind nüüd kulistan viina suht tihti

     

    Ma hakkasin kahe poole aastasena jooma. Ikkagi eelmise sajandi lõpus ja värki. Tõmbasime tattnokkadega lapsehoidja juurde, sõber pakkus laua viina ja siis küsis, kas ikka kangemat ka. Muidugi! Võtsin süütevedelikku. Algul ei meeldinud, aga kui lasteaias käima hakkasin oli juba nägu nagu nõelapadi ja nüüd kulistan süütekat suht tihti.

     

    Mis tahad küpsist selleeest, et per*e kukkusid 11 aastaselt?

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.