Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Naine

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    44
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    50%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Postitused postitas Naine


  1. Nikud rotte? rofl

    Mille eest 500USD said?

    Väike vale on hea? See väike ?

    Atm on 21.013 - Updated August 6th, 2009

    mitte 21.011 -

    öösel kell 4-5 tuli alles välja.

     

    omfg mul siiamaani 21.011 eitea miks veel töötab taun ? ma tean , et 21.013 tuli välja ja mitte kell 4-5 vaid kell 1:48 good fight okai ? Kyle tean juba 2 aastat tean kes ta on kust pärit jne me nagu ikka tavalised sõbrad , ainult , et siit foorumist 1 moderaator saab banni !


  2. mai saaa aru kuidas on võimalik myya pea 300.- maksvat scripti 100.- eest????

     

    kuna sain 500 USD paypali ostsin authi , tasuta USD , kena raha või mis ?

    ostsin selle mõtlesin et see võiks minna nagu soe sai , muide bottisin terve öö , funksis korralikult mingi 2:00 panin bottima kell 10:30 veel runnis oli teinud ligi 50+ zeali


  3. Lp Robert enne kui sa postitad loe läbi kõigepealt mida sa kirjutad. Kuidas see lause saab olla loogiline?

     

     

     

    Nagu ei tea Crissi aga kysisid kas ta mängib runescape?

     

    Olgu see selleks. Kas su parim sõber istub kinni võõra identiteedi varguse pärast? Kahtlen sügavalt , selleks et 15a saada pidi ta tegema midagi hullemat. Ja tema teab uurijaid? Olles vanglas oli ta sulle telefonikõne kaugusel, seletasid teema lahti ja kohe ytles et keegi ei uuri? Kahtlen ka sygavalt selles.

     

    Eesti on paraku tulblisti parandanud oma virtuaalkuritegude osakonda. Jah nad ei teeks tõesti midagi kui summad oleks 100-200 kr aga nendel on juba summad tuhandetes kroonides. Sa ära võrdle seda nii et osteti rsi kasutaja. Siin tulevad mängu siiski e-kaubanduse seadused. Me omame pere firmat Balti Mediamonitooring ehk quum võid olla kindel et ma olen nende seadustega kursis kuna ka meil on e-pood, kosmeetika valdkonnas isegi eesti nr 1! Antud juhtum siiski kajastub isikuvaralise kuriteoga. Lihtsamalt seletades on nii et ytleme sina ostad endale mobiil telefoni, osta.ee-st ja maksad ära ja telefoni sa kätte ei saa. Samamoodi antakse asju politseisse ja uuritakse.

     

    Ja kui politseist öeldakse et me ei uuri, siis ma lasen ennast panna ajutiseks foorumi kaasomanikuks, ja kirjutan ise. Kyll nad siis uurima hakkavad. Kuna foorumi omanikel on täielik õigus minna politseisse ja öelda meie foorumis on vargad ja on juba väljka petnud suuri summasid. (suuri summasid see on suhteline mõiste ja usu ma kirjutan sinna et 50 kr on ka minu jaoks suur summa), samuti saab siis kahtlusalusele määrata rahatrahv foorumi maine kahjustamise eest. Selline parakrahv on ka olemas et te teaksite.

     

    Te lihtsalt olete nii ennast täis ja kuna keegi ei ole veel uurinud, siis olete kindel et asja ei uurita. Aga kunagi tuleb esimene kord ja siis on pill pika ilu peale. Ja lisaks trahvile peavad nemad ka maksma oma varaliselt tehtud kahju kinni.

    Ja lisaks sellele, olles kriminaalselt karistatud ei saa te elusees elamisluba Usasse, Austraaliasse jne. Austraaliasse ei saa vist isegi turistiviisat, aga ma võin eksida.

    Tööd on raskem leida kuna siis on juba plekk kyljes jne. Ja kogu see sama vaid paari tuhande kr eest... On see siis normaalne?

     

     

     

    Ja ma rõhutan veelkord, ma ei syydista hetkel kedagi, ma promon paneme pead kokku ja uurime välja kes 100% syydi on ja siis võtame liistule. Võin teile käsi sydamel lubada et teie võru sõpru mina ei karda. Mul on ka igalpool sõpru, aga normaalsed inimesed panevad sõpradega pidu ja on chillid, mitte ei kasuta neid oma julgeolekuhuvides ära.

     

     

     

    Hing on tal rahulik olnud kyll ja kyll, enam ei jäta.

     

     

    Madis

    mu sõber andis ühele rotile nuga , simple n easy , asi selline et ära hakka oma härrasmehe juttu ajama see on mõtetu kuna see teema ei arene politseisse

     

    SELLE TEEMA VÕIKS LUKKU PANNA!

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.