Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

l3rb

Liikmed
  • Postituste kogus

    28
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Postitused postitas l3rb


  1. Suht lihtne mäng: (kõige parem mängida 3-5 inimest,alkohol võiks 35+ kraadi vähemalt olla)

    1)Segad kaardid ära ning seejärel laotad nad tagurpidi kolme ringi.

    2)Liikumine toimub kella liikumise suunas.

    3)Kui võtad punase kaardi jood, kui võtad musta, siis ei pea jooma ning ütled kes joob.

    4)Esimese ringi kaardi jooja joob ühe sõrme jagu klaasist, teise ringi jooja joob kahe sõrme jagu klaasist ja kolmanda ringi jooja kolme sõrme jagu klaasist.


  2. Hmm,saan teie nn. ekspertide jutust aru küll , kuid enne kui quittisin siis oli juu coinshare , see juu toob uut raha mängu ...(või siis ma ei saa coinsharist aru,sest pole ise kasutanud).


  3. Ma ei saa aru sinust Lil ainult spammiks ja vinguks,endal pooled postid gl ...mind küll smailid ega vormistus ei seganud,tähtis oli sisu ja seda oli,tänu sinule pidin praegu kah MÕTTETU POSTITUSE TEGEMA,KUNA SINUSUGUSED EI ÕPI JA POSTITAVAD VÄHEGI SINNA KUHU SAAVAD,ET OMA PC JÄLLE SUURENDADA..muidu edu botimisel,loodame bani ei saa.


  4. Alustasin kah mängimist,mu ign:2fast4you ... addige gaa ärge raha küsige kuna olen alagaja ja ei ole seda eriti.Muidu täitsa hea server,xp rate ideaalne jne..See jama ainult,et kui täna thiefisin endale 18m ja korra kogematta dropisin kadus raha hunnik nagu tina tuhka vms...

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.