Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Stoner E

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    60
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Postitused postitas Stoner E


  1. No offence , aga peaaegu 2a nüüd ja üle 2.5k games , ma olen piisavalt mänginud algajatega seda , et ma teen seda ainult siis , kui ma tunnen inimest piisavalt.

    Sind , ma ei tunne piisavalt ja ma ei usaldaks ühtegi lane-i sinu kätte. Miks? Kui sa oled lvl 22 (elo hell) ja tuled minu lvl 30 (top tier) mängima , me läheks mid-high tier vastu , kus neil on palju rohkem kogemusi mängus kui sinul , see oleks puhas rapefest mida nad sinu peal teeksid ja ma ei hakka lootma teiste scrubide peale või kutsuma oma Teami mängu , et aidata see võimalik jama korda teha.

     

    P.S Not to brag , aga kui keegi arvab et ta on minust parem tänu minu "Pro talkile" , ESL 1v1 võime teha vabalt ja ma lihtsalt pühin põrandat teiega.

    Esiteks lvl 22 ei saa olla elohell :D:D

    Teiseks jutu järgi tundub, et sa ei taju ikka biiti :D

    Kolmandaks teeme 1v1 kui tahad ja tahaks näha kuidas sa põrandat pühid minuga.. lisa mightlezz


  2. mul on endal nii, et kui panen mängu alla siis viskab 80% bug splati. Aga siiamaani olen hakkama saanud, suht vana arvuti ja ~2000 mängu üle elanud :D aga siis kui loli tööle paned siis üleval nurgas on see tööriista märk, vajuta sealt REPAIR. See sama reinstall ainult lihtsam, aga võtab päris kaua aega.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.