Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

TehJacooza

Liikmed
  • Postituste kogus

    33
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    240 [ Anneta ]

Postitused postitas TehJacooza


  1. Kunagine RS nimi oli vullumar/culliculz tal,kas keegi tunneb teab? oleks vaja yhendust saada.

    Ossin konto talt ammu ja ei tea salakysimuse vastust :)


  2. QbyWFtv.jpg

    emfoO49.jpg

    wGNmTJp.jpg

    z9GbRIL.jpg

     

    ban meeter on nullis. majas olid vist k6ik vajalikud telepordid v2rgid altarid olemas.slayer lvlini on 3k xp jaanud ja combat on 111.

    Paar aastat tagasi tekkis isu mangida siis ossin siit samast selle,aga kahjuks ei olnud aega ega viitsimist mangida.Vastu sooviks puret.

     

     

    Hind:

    vahetan pure vastu.

     

    Tehingu viis:

    konto konto vastu

    Sinu andmed:

    Nimi:joonas

    Maakond:pärnu

    Linn:pärnu

    E-mail:

    Skype:


  3. olen 4 aastat pelanud,yks lvl 72 sai banni billing issues ja praegu uuesti lvl 72,aint et 1 kill ja 0 deaths 100% kdr sellel :D,bountit on 6.5 milli ja olen megahea quester.pole hetkel 4-5 kuud m2ngind,uut arvutit vaja.kui uue saan hakkan uuesti tulistama.ja soovitan soojalt k6igile,see ei ole veel surnud.sureb siis kui te ise ei pela.ja h2id klanne piisavalt.

     

     

    oh,ja veel


  4. See inimene scammis siin foorumis m6ned ajad tagasi paljusi,m6tlesin et teeks teema,kuna vana lukus.

     

    Sain ta ema nr ka express hotlinest aga see kadunud seal :S ja telefonis ka alles pole.

    Siis Kaarli nr: 58160017

    ja ema nimi on tal Helli Rander,helistasin talle(numbrit enam pole :S),j2tsin oma kontakti ja pole juba n2dal aega tagasi helistanud.

    loodan et see nr on abiks vms.


  5. Palju siin foorumis nüüd kokkuvõttes sellelt Kaarlilt petta saanuid on? Mina sain 20 euriga. Paneks summad kokku, vaataks, mis number tuleb ja lisaks saaks me teda ka identiteedivarguses süüdistada.

     

    Siis annaks kogu loole ametliku käigu ja pärast nutab ja maksab.

     

    10 eurot mult,pilt on samas teemas yleval.

    hakake siis teised ka ytlema paljuga yle saite temalt.


  6. Tere kõigile,sain siis yle kasutajalt nimega dubst3p(usd.seller@hotmail.com),10 eurot varastas mult.Proofi ei hakka praegu panema,aga Kaarel Rander Tartu Karlova Gümnaasiumist seda loed,siis võta minuga yhendust nii pea kui võimalik,vastasel juhul helistan su kooli ja küsin kooli juhtkonnast teid,facebookis leidsin veel tartus elava Inga Randeri kellele ma juba kirja saatsin,ja kui ma tõesti sind kätte ei saa,siis pean kahjuks politseisse pöörduma.


  7. Tere kõigile,sain siis yle kasutajalt nimega dubst3p,10 eurot varastas mult.Proofi ei hakka praegu panema,aga Kaarel Rander Tartu Karlova Gümnaasiumist seda loed,siis võta minuga yhendust nii pea kui võimalik,vastasel juhul helistan su kooli ja küsin kooli juhtkonnast teid,facebookis leidsin veel tartus elava Inga Randeri kellele ma juba kirja saatsin,ja kui ma tõesti sind kätte ei saa,siis pean kahjuks politseisse pöörduma.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.