Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

irv

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    216
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Postitused postitas irv


  1. Räägin lühidalt. Pidin pinni müüma, saatis raha ära, andsin pinni vastu. Tükk aega midagi ta tegi järsku ütles, "pin on invalid" . Mõtlesin, et noh , ongi äkki invalid, teen uue. Sain uue pinni, tahtsin ise igaksjuhuks sisestada. Edasi ..

     

    oihh83.png

     

    Peale seda tuli blokk ja kustutasin ta ära.


  2. Ei noh, kui sa omale 50000.- asuse ostaksid ,siis seal peal töötaksid sul kõik mängud.

    50000.- eest võtab see arvuti sult suhu kah veel.

    Aga 50000.- vaevalt sa läpaka eest käiksid.

     

    W T F ? Su jutul ei ole mitte mingit pointi, jää vait. Loe esimene postitus uuesti läbi ja siis tule spämmima siia ajuinvaliid.


  3. Ma loodan, et sa mind ära ei banni vms, kuid: Mida vittu ? Sa oled 18, mängid rsi.. mjaa. Ning seda ka veel, et keda kotib (runeskeibi foorumis, kus enamus 14-15), et sul tüdrukuga ei lähe hästi RL elus ? Ei tea, minu arvates peab ikkagi midaig viga olema, et sellistest asjadest ruunskeibi foorumis rääkida, tõesti sul pole sõpru, kellega seda teha ?


  4. Fuck noh,miks keegi ei mõista.

    Ta rääkis mõlemaga msn-is mina tahtsin proofi ja ütlesin,et pm mulle suvalt midagi vahvlisse,siis järsku tuligi bongilt pm,et ma ei räägi sinuga msn-is jms.

    Siis tahtsin uut proofi,saatis mingi imeliku teksti,küsisin miks sellist soga ajad,et mis Steveni ja sinu jutt pmst nagu minusse puutub,ta ütles,et kogemata vale teksti saatis,siis ma ei uskunud teda ja diil jäi ära,järsku oligi ta msn-ist läinud.

    Aa,peale seda esimest proofi saatsin bongile pm ka kus küsisin,et mis su msn on,see oli PEALE 1 pm,siis ta bong pani oma msn-i ja siis saingi aru,et pmst see ttyyp25 ajab mingit sogast. Hiljem pm Bong mulle,et miks ma ta ära blockisin vaatasin oma msn-i ja seal teda polnud,ma polnud teda lisanud.Kuna mul poleks temaga midagi rääkidagi,sest ma müüsin Solle üldse,mitte ei üritanud Pin osta.

     

    Mingi imelik vend oled, tahtsin sult osta solle, hea, et ei teinud seda..


  5. Kuna plaan on arvatavasti osta uus arvuti, valisin välja läptopi. Rohkem tahaks gameri arvutit, kuna sel on rohkem mälu jms, ning on tavaliselt kiirem kui mingi tavaline läpakas. Oskab keegi aidata, et kas keegi Eestist müüb edasi alienware asju vms ? See arvuti jäi nagu kohe silma :) Või kas saaks seda Eestisse tellida ? Ise, kui vaatasin kodulehelt, siis Eestist seal küll haisugi polnud..

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.