Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Egerт

VIP
  • Postituste kogus

    2 627
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    842 [ Anneta ]

Postitused postitas Egerт


  1. Sellel laupäeval Uus Clasico :D Atletico Madrid - FC Barcelona. Tundub tuleva huvitav mäng. Mõlemad tiimid võitlevad 1. koha eest ja kumbi kaotada ei taha.

    Barca fännina on ilge närv sees, sest viimane mäng oli väga raske Atletico vastu.


  2. Põhimõtteliselt laul juba peas olnud 2 päev ja ega ma sõnu ei mäleta aga pilt koguaeg silme ees :). Mingi motivatsiooni laul ja sellise halva tunde laul. Eriti tolle laulu laulja kuulus polnud ja paar laulu vist oligi. Laulus oli mingi poiss kes kirjutas midagi mingisse raamatusse koguaeg ja kasvas koguaeg suuremaks ja see raamat oli alles. Oskaks keegi aidata sellise kirjelduse peale ? Mingid sõnad vist olid ka et "Never give up" ja umbes selline põhimõte oligi laulul. Olen googeldanud ja youtubes surfanud juba päris kaua, aga seda ei leia :D


  3. Keegi teab mis lauluga tegu? Laulu põhimõte oli, et ära kunagi jäta midagi pooleli jne. Motivatsioon pmst. Laulu videos oli mingi poiss nagu väiksest - teismeliseni ja lauljal polnud ka just palju laule. Kummitab nagu räigelt ja sõnu ei mäleta
    :D
    . Mingi never back down vms. Plz aidake
    :D


  4. Keegi teab mis lauluga tegu? Laulu põhimõte oli, et ära kunagi jäta midagi pooleli jne. Motivatsioon pmst. Laulu videos oli mingi poiss nagu väiksest - teismeliseni ja lauljal polnud ka just palju laule. Kummitab nagu räigelt ja sõnu ei mäleta :D. Mingi never back down vms.


  5. Kuidas siis esimene nädal möödus :D? Ise võtsin suhteliselt rahulikult ja esimesed hinded ka saadud ehk siis 2 viite. Kehalisest ja Tööõpetusest.

    Eks esimesed nädalad ongi kerged ja edasi läheb ikka raskemaks.


  6. Mängitud, samuti ka battlefield 3 tehtud coop läbi.. Ootaks veel pakkumisi.

     

    Alien Swarm, Dayz, Half Life 2, Diablo 3, RBS: Vegas 2, Payday seeriad, Borderlands seeriad, Mass Effect seeriad, Killing Floor, Left 4 Dead seeriad, Portal 2.

    Loodan, et oli abi :).


  7. Jalkat mängides läks hüppeliiges mingi 1a tagasi ja paar päeva tagasi jalkat mängides läks midagi valesti ja liiges oli 2 päeva valus :).

    Ülejäänud suht pisi vigastused :) Kõik jalkast tulnud....


  8. Vaatate reali pela?Kui ei näe siis siit näeb tasuta!

    http://www.streamking.org/channel5.html

     

    Real võitis!Benzema värav.Lõpu minutid olid pingelised!

     

    Peaks ütlema, et kuidagi rasked on Hispaania suurklubide jaoks need võõrsil mängud... Realil oli ja veidi nõrgem vastane ja võitsid 0:1 ja Barcal oli ka ikka nõrgem vastane ja tuli ainult 0:1, kuid ilma Valdesi heade tõrjeteta oleks kindalt 1:1 või 2:1. Aga hooaja algus alles ja kui mängu käima saavad siis loodaks paremat mängu.

     

    Keegi muidu teab, et kuna need Meistrite Liiga alagruppide loosimised ja Euroopa parima mängija valimised on?

    Täna muidu Ojamaa klubi mäng ka, ise otsin Sopcasti lingi ja vaatan :) Hoian ikka Ojamaale ka pöialt kui ta sees.


  9. Puutsad valitakse selle järgi, mis sul kõihge paremini jalas istub, mitte mis positsiooni sa mängid irw...

     

    No need puutsad sobivad rohkem söötmiseks jne.... Muidugi kui ei sobi siis ja, aga kui sobivad siis saad ju valida :) IRW


  10. Tallinnas sportland football, seal on olemas. (Vist, pole ammu käind, tellin putsasi, kunagi ostsin sealt siis oli seal igasuguseid särke)

     

    Soovitage putsasi kevadeks ka, hetkel sellised valikud: Nike Hypervenom Phantom, Adidas Nitrocharge 1.0, Adidas Predator LZ 2 TRX FG, Adidas 11Pure TRX FG või kui kevadeks tuleb uued mercud millel on 2 korki taga võtan need.

     

    No oleneb kus mängid, kui keskväljal, siis soovitan Adidas Nitrocharge ja Adidas Predatoreid, kuna need ongi suht keskväljale mõeldud.... Ründes aga Nike omi :).


  11. Just cause on omamoodi epic mäng. Mõtlesin, et ostan kh endale steamis, aga ei taha siiski, läbi tehtud korra juba.

     

     

    Sai korraliku Killing Floor pela läbi tehtud... 2 surma ja kuskil 400 killi WestLondon Normal Long serveris.

     

    Septembris vast uploadin kuhugi oma 4.5gb FS2013 modpacki(~200 modi, umbes 13 mapi)

     

    Päris korralikult mode :D Endal ainult mingi 20 ja ühtegi mapi...

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.