Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Sunday

Liikmed
  • Postituste kogus

    1 307
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    173 [ Anneta ]

Postitused postitas Sunday


  1. Noh, siin juba asi selles kas sa teed disaini tõesti ainult raha pärast või sa ikkagi tahad endale head portfooliot ehitada ja ise ka areneda, et tulevikus rohkem korralike kliente saada (korraliku kliendi all mõtlen ma ikka tõesti korraliku). Mina isiklikult elusees ei võta sellist tööd vastu kus keegi tahab, et ma midagi ebaausalt üle joonistan. Selline käitumine on lausa vastik ja ükski endast lugupidav disainer ei tee nii. Pigem joonistada see asi lihtsalt ümber, oma silma järgi mitte 1:1 maha.


  2. Sunday, sauland.. kas Viking MC on logo ära vahetanud või ma ei näe sarnasusi?

    nüüdseks ära vahetatud jah. kuid ega see uus logo ka Spiral ''Designs''i tehtud ei ole, istockphotos saadaval täiesti http://www.istockphoto.com/vector/helmet-sword-axe-and-shield-of-vikings-7814379?st=502f82f

     

     

    Ja dj2, kui sarnasusi polnud (pohui, et tegu täpselt sama logoga oli, natuke teistes värvides ainult) siis miks sa ära vahetasid selle?


  3. Suurepärased teenused, ise tellisin 2 korda. Soovitan kõigile, töö on kiire ning aus! :) Tänan veelkord.

    Kui soovite näha üht, siis vaadake vikingmc.eu logo.

     

    Tegelikult on see Minnesota Vikingsi logo mis su minecrafti foorumi headerit kaunistab. http://www.vikings.com/

    Pjymz, mainisid, et olete 2 aastat disainimisega tegelenud? Noh mul on teile uudiseid, disainimine ja kopeerimine/varastamine ei ole kaugeltki mitte üks ja sama asi. Lisaks veel huvitab mind, et kellest ''teist'' jutt käib? Mis teil on terve mingi tiim mis tegeleb graafilise disaini kopeerimisega või :D

    hea töö noh


  4. Väga kurb kui inimesed reaalselt usuvad ka seda sitta. Peskimo 'logo' puhul sa vist isegi ei üritanud sellist muljet jätta nagu see oleks sinu tehtud. Ma ei ole enam kehvemat rippi näinud, palju õnne!


  5. Price Spy esimene variant on päris hea, ei midagi erilist aga toimib.

    Zumba pildil hakkab see roheline värv tõsiselt silmadele ja selle logo all olev fontide valik ning paigutus on suht veider.

    GFG logod on värvide poolest head aga fondid on nii igavad ja üldse kuidagi ilmetud, selliseid logosid on juba tuhandeid. Muidu hea lihtne.


  6. Kunagi sai ikka päris kõvasti proovitud seda asja aga see tundus täiesti mõttetu, osavõtjaid oli lihtsalt liiga palju ja eriti mustaks ajas närvi see kui mingisugune väga amatöörne kujundus võitis. Samas sellel kohal on ka oma head küljed, ma sain näiteks oma esimese kliendi sealt.


  7. Sa tahad, et keegi hakkaks sinu serverile logosi jne asju tegema?, ja sa annad aint vastu mingi rangi? Väga mõttetu, ega kui sa profi tööd tahad, siis ma arvan, et keegi ei tee sulle. Mingi 5€ pole ju palju anda servu logole, kui sa tahad profi tööd. Igaüks võib GIMPi või Photoshopi lahti võta ja mingi asja kokku mäkkerdada...ega see pole raske...

     

    offtopic vähe aga 5€ eest sa paraku küll mitte kuskilt ''profi'' tööd ei saa :D

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.