Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

riks

Kasutajad emaili kinnituse ootel
  • Postituste kogus

    4 094
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    1,075 [ Anneta ]

Postitused postitas riks


  1. Huvitav algatus - https://rahvaalgatus.ee/initiatives/f13eb6d7-2c94-44fe-b0fa-d56cbfb936f5

     

    Hea algus, kuid kui aus olla oli ammu juba õige otsus legaliseerida igasugused ained. Uuringud oleksid teadlastele kättesaadavamad ning saaks teada iga aine täpsemad plussid/miinused(nt. pidev kanepi tarvitamine viib psühhoosini või siis mitte).

     

    Ning jah meelelahutuseks ei peaks igast paska pruukima.

     

    igasuguseid ained??? smh.

     

    ei tea, ise tegin savu regulaarselt 5 aastat, kahetsen. alguses oli fun ja tore, hiljem juba lappes. nüüd pole veidi üle kuu puutunud midagi, ja nii ka jääb.

     

    E: replased hard aga 2 kuud täiesti puhas poiss. hea oli kainelt fookuses, nüüd üritan uuesti. XD


  2. ise ikka teen regulaarselt. rammumees mitte, aesthetics all the way. üritan rohkem süüa, aga krdi keeruline veits erinevatel asjaoludel aga saab hakkama küll. juuli algusest vahetasin jõmmi, rohkem erinevaid masinaid, tänu millele saab kütta erinevaid nurki ning stimuleerida lihaskiude. haiged pumpid, liftid tõusevad ning näha, et kasvuprogress imeline. this journey been epic and it ain't gon stop.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.