Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

TumPz

Liikmed
  • Postituste kogus

    740
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    1,630 [ Anneta ]

Postitused postitas TumPz


  1. Cristiano on siiski parem. Messi ei suudaks Inglismaal püstigi tõusta, seal siiski nii füüsiline mäng. Ainult keha saaks, ning ühejalgsena pole tal midagi eriti teha. Vasakusse äärde mängima... Kuid õiged talendid on alles kasvamas.

     

    Sa teed nalja w? Messi on küllalt mängind inglismaaliigast võitskondade vastu, ja pole tal mingeid raskuseid olnud seal. Praegusel hetkel on kindlasti Messi maailma parim, kuid läbiaegade parim? Vaevalt.

     

    Enda lemmik on Ronaldinho.


  2. Mängu nimi mudu 300. Aga miks kõik mingi nii suuri numbreid kasutavad? Me mängime kuni 25-eni, nii et kui väravavaht puutub palli või kui pall maad puutub siis on 1 punkt, kui saad õhus värava 2 punkti, postist 3, latist 4 ja ristnurgast 5.


  3. Ofidiofoobia - kardan sitaks madusi, mingit filmi näen kus maod on siis kohe tõstan jalad diivani peale :D aga samas mulle meeldib vaadata näiteks discovery pealt et mingi maailma mürgisemad maod või mis iganes.

     

    /// a siis seda ka et ei julge minna üldse suvel metsa sest kardan et mingi rästik või mis iganes tuleb :D


  4. üldiselt ei ole seal palju rahvast ning sa ei pea questi lõpuni tegema et sinna minna. mingi 5 botti oli suure dungi peale kui ma questi tegin.

     

    Muidugi, sa ei saa enam sinna sisse kui quest tehtud on :D

     

    mm, saaab küll sinna sisse kui quest tehtud.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.