Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Clauz0

Liikmed
  • Postituste kogus

    16
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Postitused postitas Clauz0


  1. coollogo_com-11593658.jpg

    80.79.123.39:27015

    Tegu on siis publik serveriga, ootame serverisse mängijaid ning samuti vajame ka mõningaid admineid ja korrahoidjaid. Serveris on olemas ka SMS-teenused ja tulemata ei jää ka foorum, mis hetkel arenduses on. Samuti ootame serveri kohta ka teie ideid ning soovitusi kuidas saaks serverit veel paremaks teha.

     

    Parimaid elamusi! :)

     

    b_350_20_FFFFFF_FFFFFF_000000_000000.png

    Praegu kasutuses olevad mapid:

    de_dust

    de_dust2

    de_dust2_long

    de_aztec

    de_train

    cs_assault

    cs_italy

    cs_office

    surf_ski_2

    awp_india

    35hp_2

    aim_ak-colt

    aim_map_usp


  2. Foorum on pigem eemaletõukav kui juurde kutsuv, viimati kui ma teie serveris käisin, ei olnud teil isegi RP testi kuskil, mis tähendab seda, et teie serverisse võib astuda iga suvaline, kellel ei ole absoluutselt mitte mingit RP kogemust.


  3. Ma ei julgeks sinu asemel nii julgelt vastata, kui sa esiteks sõimad administraatori täis ja teiseks teed maha tervet LSPD meeskonda ühe inimese pärast.

    Samuti administraator ei näinud antud olukorda, kui mina teda specisin sõitis ta rahulikult autoga, ning tegi oma igapäevast patrulli...

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.