Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Rainer1992

Liikmed
  • Postituste kogus

    109
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    50%
  • VP$

    230 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Rainer1992'i kohta

  • Aste
    Pehme Vahvel
  • Sünnipäev 22.03.1992
  1. Üritasin nii nagu seletasid, aga ei tea lööb mingi errori et valesti kirjutatud võimidagi, ehk seletad kuidagi paremini ära, ei tunne arvuteid väga .=/ Ette tänades .. .:hi:
  2. No teretalv ? ei ole siis nii abivalmis inimesi siin foorumis ? =/
  3. Tervist, hiljuti ehk mõned nädalad tagasi tõmbasin illegal rsi "CrisisX" . Nüüd alati kui arvuti avan , lööb ta mängu clienti , ja 2 web linki lahti CrsisX kohta. Ehk oskate aidata kuida muuta neid , et need ei avaneks igakord kui arvutit avan, närvidele käib ja olen sunnitud need kuidagi maha võtma . Suured tänud abikäppadele. :cool:
  4. Now again offline ? Downloaded newest client and still coudln't log in . And in web says OFFLINE tho . :S? :dead:
  5. Wtf . Server has been offline , ? 2 days or wtf . Im tryeng to log in at least 10 times in a day , and allways says . error connectin server, mh ? :/
  6. The server is so mny times offline in day , it's so sad to play , u play 10 mins, 20mins serv off, and its not once in day , its about 10+ times . And now have server been off over 4hour's , :?
  7. Kõik no'liferid võite lisada mind "Pray 34 owns" Kui online olen, siis rääkige, saan vastu lisada. Päris palju eestlasi on pelamas seda servu , ehk vb teeks kunagi ka eestlastega pk ?
  8. Tervitus ka ülepika aja Party noliferitele, ehk keegi mäletab bot New beginnerit. ? Anyway, mis ma lugesin siin osasi kirju, et unban see ja too , põhjuseta ban .. kusjuures jäin mõtlema selle üle, päris paljud lasevad koodi saavad banni, ja tulevad siis siia foorumisse ja kirjutavad , ma sain niisama banni . No cmon, mai usu et sealsed adminid panevad põhjuseta banne, alati leidub põhjus, kasvõi pisemgi mida te arvata võiks.. Anyway GL & HF Party 24/7 servule. Ehk kunagi joinin ka uuesti, kui leidub aega pelade jaoks.
  9. Ma arvangi et pean csi ülelaskma sest kuskile ei pääse sisse.;/ Ma arvan ka et ma pean partys kaasa lööma, kuidas siis muidu.. ei mina viitsi koguaeg mingis teises servus pelada kui partys saan:who: ^^
  10. Hea server igatpidi, ei öelda kooder kui oled pikkemat aega mänginud seal servus ja oled nimepidi tuntuks saanud, 10/10p , kahjuks hetkel mul server failib, ei tea just kas serveri pärast või enda arvuti, aga crushib kui sisse hakkan minema, lööb hl.ex midagi, oleks tore saada jälle korda ja pelama ronida;) Aga edu ikkagi teile noliferitele.
  11. http://www.reporter.ee/2009/03/10/louna-eesti-nagad-pumpasid-seksika-tibi-identiteediga-internetis-meestelt-raha-valja/
  12. lol.. las administraator paneb warni v 24h banni, sest hetkel märkasin ise ka et päris mitu teemat oli teinud, ja arvavasti on jah server nii perses, ma jubedalt palju leidnud nihukesi servusi:uni:
  13. Mul jääb stuck mingi Server update peal, kuigi eile õhtul sain pelada, tegin nii nagu seal õpetuses oli, nüüd ta lihtsalt ei liigu edasi, pmst jookseb kokku, abi ?
  14. Algus oli liiga igava võitu minu arust, aga eks igalühel oma maitse, ootan järgmist aga parema algusega, et pmst 8/10 skaalal, lõpp hea:)
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.