Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

zxcv

VIP
  • Postituste kogus

    876
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    732 [ Anneta ]

Postitused postitas zxcv


  1. Põhimõtteliselt on selle teemaga niimodi, et ega koolid pakuvadki sellist "keskmist haridust" keskmisele õpilasele ning kui tahad midagi põnevat, mis endale huvi pakub, tuleb seda kuskil usaldusväärsest allikast juurde omandada. Tänapäeval on selleks loodud mitmeid kursuseid, gruppe, ringe, huvikoole jne. Ning kuna paljusid huvitab IT (lisaks see on hästi makstud ja tugevalt tulevikuala) ja seda tihtipeale koolis ei õpetata, siis leian, et siin on asjakohane promoda üht Tartu Ülikooli IT-kursust algajatele, millel on vaba juurdepääs kõigile.

     

    Soovitan asjast huvitatud inimestele, tasuta veebipõhine IT kursus algajatele: http://www.ut.ee/et/mooc/programmeerimisest-maalahedaselt


  2. Ühele adressile jääb suunama. :)

     

    Noo siis see leht ammendab end mingiaeg raudselt. Sellele tuleb mingi lahendus välja mõelda. Näiteks, et anonüümselt tehtud lingid säilivad ~nädal ja registreeritud kasutajaga tehtud lingid ütleme tasuta ~20 päeva, makstes kauem? Kui tahate lehele tulevikku, siis see on hädavajalik. Ilmselgelt leht ammendab end, kui sagedamini kasutatud sõnad kõik permanent käiku lähevad.


  3. Õige aeg oleks sellel teemal jälle kommentaare kuulda. Kõik ümberringi tatised, läkastavad ja roobivad... Ise olin alles nädal tagasi mitu päeva kõrge palavikuga haige. Loodame, et uuesti külge ei hakka.


  4. Sain enda käsutusse hetkel tsaarivene 1896, 1897*2 ja 1900.aasta hõbemündid ning üritan neid maha müüa. Võiks mingi kõvema euroharulduse ka enda kätte saada. Kriipsujuku münt on hetkel laeks jäänud:D. Pole seda kellegil teisel ka trehvanud nägema.

    Palju hinnaks küsid?

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.