Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

MarT .

Liikmed
  • Postituste kogus

    3 116
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    673 [ Anneta ]

Postitused postitas MarT .


  1. Hakkan jälle mängima natuke, varsti vaheaeg ka, siis jääb aega üle.

    Enne quittimist proovisin fire cape teha, kuid 1. katse vajutasin ukse peale ja 2. katse sain Jadi half hp peale ning hakkasin neid väikseid lurema, kuid sain Jadi meleega 1 hit. Polnud varem fire cape kunagi teinud, üsna kahju, et välja ei tulnud.

     

     

    Kui F2P välja tuli, siis tegin 70 str ära. Nüüd on goal Range 90 teha ja siis uuesti fire cape'i proovida, kuna tahan kindlasti selle enne quittimist kätte saada, muidu ei saa rahus magada :D Peale selle hetkel goale pole. Kui uusi goale ei tule, siis tõenäoliselt tüdinen jälle ära ja peale fire cape saamist pkin natuke ja quitin.

     

    Mõtlesin, et teen esialgu tzhaaride peal ranget ja vaatan, kui kaua viitsin. Kui enam nende peal ei viitsi, lähen proovin jälle black dragonite peal teha, seal mõnus afk ja saab muude asjadega tegelda. Ni tzhaaride kui ka black dragonite puhul on küll xp/h väga aeglane, aga ma ei saa väga nightmare zone'i ka teha, kuna tegin enne quittimist panga suht tühjaks, mingi 5m peaks olema.

     

    Tulin tzhaaridesse, hakkasin päevikut kirjutama ja pmst 10nda killiga tuli Obby Cape juba, ei kurda :D11b4sk0.png

     

    Aga siin on siis 70 Strength ja hetkestatsid: 21cdyzn.jpg

     

    Võite vabalt goale soovitada, teeb mulle ainult asja huvitavamaks ja annab põhjuse mängida. Äkki on ka augustist uuendusi mängu tulnud, millest ma veel ei tea ning mida purena teha saaks.

    E// oh god vaatasin ekraanist eemale ja sain tzhaarides surma, archer ring (i) läks, hea algus, rip :D

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.