Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

acmablack

Liikmed
  • Postituste kogus

    571
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    749 [ Anneta ]

Postitused postitas acmablack


  1. Vähemalt kandis, kus mina elan on üpris keeruline joosta mitte asfalti peal. Ise jooksen keskmiselt aastas 800-1000km ja julgen nii palju väita, et jooksmist ei tasuks väga teha enne, kui on olemas korralik toss. Kui toss on vale, siis on kerge tulema ka vigastused ja eks põlved ole kõige õrnemad kohad. Kindlasti peaks ka enne jooksu tegema mõned kerged venitusharjutused ja peale jooksu ka korralik venitus. Kui praegusel ajal jooksmas käid, siis vaata kindlasti, et põlved külma ja tuult ei saaks. Selle vastu on kõige lihtsam näiteks jooksuriiete alla panna põlvesidemed??, või need mida osad võrkpallurid ka kasutavad. Omal kaalu 85kg~ ja jõukad 3~ korda nädalas, millest üks jalad ja ülejäänud on ringtreening kõigele. Ilmselgelt on muu suunitlus kui suured raskused ja suur lihas. Jõudu!


  2. Ootan kõiki pakkumisi, kus kasutajal on alles vähemalt 10 päeva membershippi.

    Kasutaja statsid ei ole väga olulised aga mida kõrgemad seda paremad.

    Maksimum hind mis maksan on 10eurot.

    Palun sellistel mitte postitada, kes ütlevad et paku hinda.

    Panete kasutaja statsidest pildi ja hinna kõrvale.

     

    Maksan: RSGP, Swed,SEB,PayPal


  3. 6 tundi ei ole mingi näitaja,ega see kalastamine nii lihtne ka ei olnud...

     

    Igaljuhul kõik kes vähegi tahavad niisama lolli juttu kuulata ja võibolla ka mingeid itemeid saada, tulge julgelt ligi ja suhelge meiega.


  4. Nii, lugu siis järgmine The bacardi ja The Bacardii on tagasi Oldschool Runescapes ja teevad jälle streame. Varem, 6kuud tagasi, oli meil täitsa normaalselt vaatajaid ja sai ka korralikult nalja ja tegime ka giveawaysi. Praegu istume Metal dragides ja räägime niisama ägedat juttu.

     

    Kellel huvi siis: twitch.tv/thebacardi


  5. Natuke siis endast alustuseks.

    Varem mängisin kasutajaga The Bacardii ja Teh Bacardi. Vahest eksin ära ka Vahvel Chati CC-sse ja mingil määral võivad inimesed Bacardisi seostada ka Twitch-i striimidega. Väga palju aega ilmselt pure tegemisse ei investeeri aga igavuse peletamiseks olen online siiski piisavalt. Siia päevikusse hakkab vahest tulema ka kasutaja "Teh Bacardi" Clue rewarde ja Cave Horrori paremaid trippe. Mängin nii, et ekraan jagatud kaheks, ühes treenin puret ja teises istun cave horrorites ja üritan maske saada. Ära tasuks veel mainida ka see, et teine Bacardiga tegime twinnid, ehk tal tuleb umbes sama stats ja nimeks tal Mii5u.

    Alguses on goal saada f2p pure, mis näeb välja selline: Att 40 Str 65 Def 1 Pray 1 Range 65 Magic 1.

     

    Aga aitab nüüd jutust ja esimene pilt siia:

    e5igjq.png

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.