Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Valter

Liikmed
  • Postituste kogus

    363
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    230 [ Anneta ]

Postitused postitas Valter


  1. See, et sa ainult enda liini peal istud ei võida mängu. Kui oled oma lane juba domineerinud, siis mine aita teisi liine näiteks mine ganki midi või toppi või mida iganes. Kuna mina olen alati support olnud, siis ma callin paljusid asju mängus. Öelge oma tiimile, et meil on vaja turreteid ja dragoneid, ostke ise ka warde, mitte ärge laske ainult supportil wardida ning ma ei mõtle neid 60 sekundiliseid vaid 3 minutiliseid. Mulle endale meeldib ka ainult soloda lanel, isegi ADCga ma farmin nii kaua, kuni ma saan endale itemid kätte, mis tähedab, et ma lihtsalt üksi pushin terve mäng, aga ma tean, millal see tuleb ära lõpetada.


  2. Vaata uuesti läbi, siis saad aru, miks kepp käes. Tundub, et tuttav, kes on jõutõstja ning soovitas mulle, seda videot, et vaata seda ei tea midagi. Kahtlen, aga noh, eks sa tundud olevat targem siis.


  3. Taaskord ütlen, et tehnika parandamiseks on väga väikesed kaalud, tehnika korras, võtad suuremad raskused ette. Ega sul see viie kuuga ei juhtu, kui sa lihtsalt alguses valesti tõstad, mida enamus inimesi teevad, siis varsti on ta juba tunda. Ning võib-olla, see kõva mehe väljend on vale, aga suurtes jõusaalides mehed/poisid tahavad tütarlastele näidata, et nad tõstavad raskeid raskusi ning siis see juhtub. 70kg oli mul alguses. Soovitan vaadata seda videot, siit saab palju, mida tehnika juures parandada.

     


  4. wtf. tahaks näha inimest, kes peab 50kg deadlifti mingiks kõvamehe tunnuseks. ja su enda deadlifti rekord on 200kg, aga teed 70kg seeriaid? teed mingi 70kg 5x100 v?

     

    Tõin täiesti suvalise kaalu välja, ma teen 70ga, kui tunnen, et on vaja tehnikat veel lihvida, mis on rohkem tehnika pärast, mitte trenni. Kui kedagi solvasin, siis vabandust, aga minu arust keegi eelnevalt kirjutas, et mis on mõttega, keegi väikeste raskustega teeb, mingu kohe suurte peale. Tõin lihtsalt välja, mis on õige, vähemalt minu arust. Kuskilt peab alustama ning kõige targem on kergemate raskustega teha.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.