Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

ShadowCat

Eeskujulik
  • Postituste kogus

    6 459
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Võidetud päevad

    1
  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    2,244 [ Anneta ]

Postitused postitas ShadowCat


  1. Kokkuvõte on tulemas kindlasti, kogun hoogu veel. Just 4-5 päeva tagasi sai korter valmis, seega siin jubedalt tegemist olnud, nii mööbli tellimisega, kui ka vigade parandamisega. Disain mööbel on rämedalt kallis ...Söögilaud 4.4k, ilma toolideta! Rääkimata diivanitest, vooditest ja miljonist muust detailist.

    Hetkene seis - 198m2 elutuba/köök/sigariruum/office/gym

    pano.jpg

    pano1.jpg

     

    Kui valmis kunagi kõik saab, lasen teha profesionaalsed pildid kindlasti. Juba olen saanud mitu e-maili kohalikelt ajakirjadelt, kes tahaksid teha kokkuvõtte, et mis saab vanast teha.

     

    Trahvide saaga algas juba Eestis, arvestades kiirust, siis tundus, et mul läks hästi.

    Sellega oli suhteliselt naljakas lugu, radarisse jäin vastu tulevale politseile, kiirus oli kuskil 180-200 juures, aga jõudsin suurema osa ära pidurdatud - Tänud Audi heade pidurite eest. Selgesti jätkasin enda teekonda sarnase kiirusega ning neil läks ligi 50 km, et mulle järgi jõuda. Nad imestasid selle üle päris pikalt :D

    trahv1.png

    trahv.png

     

    Gumball teema tulemas kindlasti lähiajal!

     

     

    Selle numbri peale olen küll kade. :D Mul vaatab 400 vastu sealt.


  2. No ma ei saa nendest maakleritest aru kes ei tea ööd ega mütsi korterist mida pakuvad, aga samas tahavad enda mulli eest saada raha...

     

    Oh god kui hea meel mul on, et ma ei pea korterit otsima enam.. See oli korralik pain in the ass..


  3. Väga väga kõva saavutus ikka. Just hommikul lugesin lehest lugu sellest. Peab tunnistama, et muidu absoluutselt võrkpalli kohta ei loe:D

     

    Olgem ausad, meid ei oleks keegi võitjateks pakkunud. Küll nimetatakse meid "jääkideks", küll öeldakse et meil "joppas" ja mida kõike veel.

    Selline see elu on. Eks rahakoti paksus määrab tänapäeval palju. Õnneks saame terve kamba peale linna poolt preemiat 3000€, mida pole küll teab mis palju, aga parem ikka kui mitte midagi. :)

     

    //////

    Lisana võiks öelda, eks sellise pisikese maakonna kohta nagu Lääne-Virumaa - on päris raske toetajaid leida. Alles eelmisel aastal oli sealt maakonnast kolm klubi kes mängisid meistriliigas. Võrkpall, jalgpall ja korvpall. Küll see aasta kukkus jalgpall tagasi esiliigasse - aga siiski. Kõik tahavad raha et ots-otsaga kokku tulla, ning mingil arusaamatul põhjusel antakse enamus raha Rakvere Tarvale - ehk korvpallile.

    Arvestades seda et iga hooaja alguses on klubis 6-7 välismängijat - tekib küsimus miks ei taheta maksta oma eesti meestele vaid võetakse musti, lätlasi jms mängijaid?

    Aga pikemas plaanis on väike idee ketsid varna riputada üldsegi.

    Pere kasvamas, vigastused, pikad päevad, nädalavahetustel välisreisid jms hakkab vaikselt juba ära väsitama.


  4. Palju õnne!

     

    Härra Tali oli päris üllatunud, kui kuulis, et nende 100k budget on pea poole väiksem võrreldes teistega :D

     

    Tänud sõbrad!

     

    Tegelikult ei olnud ta nii üllatunud midagi. Oli ju hooaja alguses juba teada mis rahakott kellegil on.

    Desty, kui kunagi peaksid tahtma toetada meid, siis võid julgelt kirjutada. :D

     

    http://imgur.com/a/wKLvL


  5. Kunagi Desty kirjutas sellest siin pikemalt. :)

     

    Küsin kas kellegil on kogemusi Ebayst niiöelda eesti vabariigis keelatud asjade tellimisega? Kas tollis valgustatakse pakid läbi? (a la mingi fancy noa tellimine suveniiriks)

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.