Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

D-RAM

Liikmed
  • Postituste kogus

    23
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Postitused postitas D-RAM


  1. Keegi võiks tõesti sellepeale mõelda, kui on huvitatud ise hostima ja tegema, võin anda lingid acemodi jaoks + manu admin mod või big brother admin engine ..... Eestis oli vanasti üks server, kuid see sulgus kuna polnud huvitav, nüüd võiks eestist keegi tore teha aga modiga... võin välja anda paljuid mode mida võiks üles seada, ACE mod või BlackOps 2 mod, Open Warfare! Oleksin nr1 inimene kes seda reklaamiks ja mängiks.


  2. PLZ AIDAKE FIXIDA CS:GO SOUNDLOOP

     

     

    Asjad mida proovinud :

     

     

    Lülitanud välja SLI

    Lülitanud välja Graafika turbo

    Lülitanud välja Protsessori turbo

    Lülitanud välja Teise graafika kaardi

     

     

    Lülitasin kõik sisse peale Graafika ja Protsessori Turbo ja sain mingisugused asjad juhtuma

     

     

    Pannud graafika ULTRA peale 120FPS sain mängida 5 minutit ja siis tuli LOOPCRASH, pilt jäi mustaks ja midagi tagasi ei tulnud

     

     

    Pannud graafika HIGH peale 200FPS sain mängida 10 minutit ja siis tuli LOOPCRASH, pilt jäi mustaks ja siis tuli mäng tagasi alles 10 minuti pärast, sain mängida veel 10 minutit ja siis jälle loop crash

     

     

    Pannud graafika MEEDIUMI peale 250FPS sain mängida 15minutit, ja tuli LOOPCRASH, Loopcrash kestis 60 sekundit ja sain jälle 15 minutit mängida

     

     

    Pannud graafika LOWi peale 300FPS LOOPCRASH IGAVESTI!

     

     

    Olen uurinud, et saab mängida SLIga ja saab mängida ka turbo ning selle sama graafikaga

     

     

    Sees on mul i7 4700MQ 2,4Ghz - Turbo 3,4Ghz (hetkel disabled)

    Ram 8GB DDR3L

    Video Nvidia GT 750M SLI (hetkel core ja memory clock overclockitud, 900mhz pealt 1059mhz peale, toimib hästi!) Graafika oli alguses STOCK siis tal oli turbo ja see turbo oli 900mhz kuni 940mhz kui graafika vajas rohkem jõudu. (hetkel ainult overclocked, seega turbo puudub)

     

     

    500GB SATA - 5400RPM - Saan vahetada ka välja 1000GB SATA - 5400RPM kui asi on kettas.

    Kasutan välis monitori kuna see suurem, 22 tolli ja 60 hz, max mida panna saan on 75 hz aga ajab pildi koledaks vähemalt teistes mängudes.

    Võin proovida hiljem ka sülearvuti ekraaniga, aga ma ei usu head.

     

     

    Saan anda Teamvieweri andmed kui soov on tulla sisse üle kõik kontrollida..

     

     

    Asju mida ma pole proovinud on

     

     

    Üle volte lisada või siis midagi sellist eriti ei julgenud teha.


  3. Jõin kohvi, aga sa hetkel ilmud kuskilt kaugelt siia ja ei mõista üht asja... Ma olen SnJ poolt, tõesti olen, see server oleks pidanud mu samp maastikule tagasi meelitama, ja tõesti isegi meelitas, aga pärast ühe admini käitumist ( nime ei nimeta, pole vaja draamat ) siis ei ole soovi enam pelada ka seda, SnJ on parim, ja sellest paremat ei tule, isegi mitte järgmise 5 aasta jooksul... Mina ei tee serverit, mina teen hetkel GMi mille hiljem laen siia üles, et kõik saaksid allalaadida ja selle ümber teha ning ka võimalik, et sellest luua server... Kindlasti ei tule mu GM isegi SnJ lähedale, kuigi kuulsin, et SnJ oma boombox süsteemi kus paned maki maha ja kui eemale lähed kaob muusika insta ära, mina tegin, et see hajub... Ma tean, et pole midagi erilist, aga enne lahkumist oleks hea kui jätan endast märgi, ehk GMi.. Vabandan laimamast mida tegelikult pole olnud, jään sama otsuse juurde SnJ on parim ja keegi ei saa seda ületada..


  4. Igasuguseid leidub? Ma lihtsalt tõin välja vead ja arusaamatused, loe mu kiri läbi, ja tee seda veelkord, et sa mõistaksid.. Mees ütles, et keerasin 2 aasta jooksul 10 korda arvuti pekki aga ei teadnud, et vahetan 2 aasta jooksul 10 korda windowsit, nüüd küsimus tuleb, kuidas sa tead, et ma just pekki keerasin.. LOL :| :| omfg rahvas...


  5. "Nagu ma teaks, et sa oled 2 aasta jooksul 10 korda op süsteemi vahetanud" ???? Aga kuidas siis "Ma vähemalt ei keera arvutit pekki 10 korda 2 aasta jooksul, et peaks formatit tegema." ..... Ei, minu silmaringis sa pole nali, vaid ka paljudes teistes... Sa ei tea, et vahetan op süsteemi 2 aasta jooksul 10 korda, aga sa tead, et keeran arvuti pekki 10 korda 2 aasta jooksul? Aga kui ma ütlen, et mul arvutis 10 op süsteemi? Kõik töötavad, mul mingi 1 TB ketas. Lic.. Ära kommenteeri, ausalt mul hakkab paha juba teisel pool arvutit mida sa kirjutad. Sa tead aga sa ei tea, haige lic... Ma vean 100% kihla, et kui sa nüüd veel kirjutad siis naeran ennast elavate nimekirjast välja.. Ja sind naerdakse sealt samamoodi välja, lihtsalt kõige häbisemal moel..


  6. Nohoh, kes nüüd närvitseb.. Kuule mine oma digimajandusse ja jää vait ahv... " Ma arvasin, et see link sul bookmarked kuskil veebilehitsejas " 2 aasta jooksul vahetanud operatsiooni süsteemi 10 korda... ja nüüd ütled " Bookmarked ", kle kas sa räägid inglise keeles või räägid eesti keeles? jään maha, või mu mõistus ei too kohale seda, et miks sa ei räägi terve oma lauset eesti keeles?

     

    " Ma arvasin, et see link oli sul "järjehoidjas" kuskil veebilehitsejas ja läksid otse sinna ning said 404, mis oleks olnud ilmselge antud juhul " .. Paranda ära ja äkki näed targem välja.. Minu silmaringis sa oled nali ja naljaks ka jääd! Kaugelt vaatan oled lõpetanud palju koole ja palju haridust saanud, aga ainult selleks, et hakata debiilikuks ja arvab, et on lihtsalt liiga hea... Tont kasi arvuti tagant püsti ja käi õue, hinga õhku, tõmba suitsu, tõmba kanepit ja tule tagasi! Mis sa arvad, et lasen endale mingi auklikul arvutis alaarenenud tahmanäol pähe astuda?


  7. Ole nüüd mõistlik, sa tahad öelda, et mina panin sinna ette "foorum", ei pannud! test oli mul tagasilükatud! läksin oma profiili alla ja tahtsin põhjust teada! Sain teada põhjuse 404 Not Found! Parandage ära ja näidake oma hiilgust edasi! Mina tahtsin lihtsalt näha võimalust edasi siin maastikul aga tundub, et iga koht kuhu lähed on kas Administraator liiga ülbe, et ei tunne oma kohustusi või siis lihtsalt bugid mida ei viitsita parandada.. Vaid mängija peab ühe "O" eemaldama iseseisvalt. Ilusat pela ja võtke asja rahulikult.


  8. Pliis öelge kas soovitate liituda SNJRPiga? Eelmine aasta pelasin, oli lõbus aga raske oli elu teha seal, on muutunud ka miskit? Mis uued tööd on?

     

    Siis kui oled liiga palju kuulnud heast serverist, ja kui viimast korda tahad minna vaatama kas tasub jääda samp maastikule või lahkuda jne :D

    d11ad8836042f8c50113689fe195ad60.png

    Olge ettevaatlikud, see nakkab :D :D


  9. SannuS

     

    Toon välja imeliku asja..

     

    1.png

    2.png

    3.png

    4.png

     

    Mis heavenly omanikul pole aega oma konto teha? unustas parooli? KÕIK serveris mis selle konto alt on, on LIOVICU GMid!"""""""""""" I SAY ONLY ONE THING! BUUUUUULLLLLLLSHIIIIIIIIIT!"""""""""""""


  10. Mäs sa ei mõista mis tähendab lähi-päevadel?? pfft ( KID ALERT HERE!! )

     

    Kuulge, ärge avage servereid, me kõik nägime Heavenly avamist, me kõik nägime Breaking avamist, me kõik ei näinud Snjrp avamist kuna see elab juba mitu aastat, ainus server mis elab veel, nii, et pelage seal palun... Ärge tehke liovicu gmiga servereid, meil hakkab paha, ise tegin, hakkas paha, heavenly tegi, oksendasin, keegi veel tegi, kusesin :D :D ......... Seega võtke hoogu maha, snjrp on olemas, mingi launcher ja bullshit jne, või minge pelage Defiance. Defiance on põhjus miks quitisin sambi :D


  11. pilvvv.png

    Pilve Roleplay

     

    ÜLDINFORMATSIOON

     

    Serveri tegevus on kolitud ümber Fort carssoni. Oleme taaskord valinud maakoha, kuna Eesti SA:MP maastik aina kahaneb ning mängijad ei leiaks üksteist suurlinnas ülesse. Iga inimene RP'ks oma kambaga linna eri osades ning need kellel sõpru pole istuvad üksinda kuskil platsil ning on sõna otseses mõttes arvutist eemal.

    SERVERIST TÄPSEMALT

     

    Oleme avanud uue Rollimängu serveri täpsemalt, siis "Pilve Roleplay" Mõtlesime algajatele, kuna tänaseks on läinud kõik serverid üle pikkadele ja sisukatele rollimängu testidele ei anta üldse võimalust uutele mängijatele. Vanemad ja kogenumad mängijad lõpetavad SA:MP'i mängimise ja uued, kes soovivad mängima hakata ei saa. Seega otsustasime teha väikse rollimängu testi IN-GAME, mis näitab vähemalt seda, et mängijal on aimu mida tähendavad Rollimängu serveris põhilised asjad. Server jookseb "Pilve Gamemodega" mis on ümber kirjutatud.

     

    ADMINISTRATIIV

     

    Administratiiviga oleme me siiski kaalunud vanuse asja. Ma ei ütle, et isik, kes on 14 kuni 15 aastat vana ei pääse administratiiv tiimi. Kõik oleneb tema igapäevasest käitumisest, aktiivsusest, rollimängust. hetkel on meil paar vanemat ja kogenumat aliiget ning 1 kes on alles algaja ning on teinud edusamme.

    ARENDUS

     

    Hetlese seisuga on meil üks ainus arendaja kes teeb oma tööd iga päevaselt ning säilitab külma närvi foorumis,serveris ning arendamisel.

    Arendaja kuulab hoolikalt kõikide playerite soove ning viib ka need soovid täide .

    Olete alati oodatud mängima koos meie meeskonnaga.

    Me ei tee kellelegi ülekohust ning katsume alati kõiki aidata eriti uusi inimesi Eesti samp maastikul.

    Pilve Roleplay aastast 2015

     

     

    Foorum:http://pilv.elemental-mc.eu/koduleht/index.php

    Samp server ip: 188.165.139.157:5559


  12. Ma ütlen lihtsalt omast mõistusest, et kui sul pole huvi selle serveri või selle postituse siin, siis palun ära liitu ega kommenteeri, mul pole vaja mingisuguseid 17 ega nooremaid siia kommenteerima. Lugesid läbi postituse? Kõik on sama algeline nagu 2001 aasta või vanemgi. Palun püüa nüüd oma mõistus kokku võtta ja aru saada. Aitäh!


  13. FastWave, palun võta nüüd hetk ja pane prillid kenasti ette ja loe seda suurt kirja korralikult ja hoolikalt, kui sa ei näe, et seal juba seda sama asja mainitud heas käändes, et gm halb, aga atiimi pole koos, et sedasi räägid.. Ma tõesti loodan, et sa oskad lugeda ja mõelda . Nagu mainisin enne ja ka praegu, et GM tuleb 2017 aastal.

     

    vastan ka cppu küsimusele, samad tegelased, lihtsalt sulgus eelmine kord kuna teatud teenus polnud meie murede vastu toredad ja ei suutnud oma probleemidele lahendusi leida, seega host sulgus.. Nüüd aga sain oma enda VPS serveri, kindlasti tead mida see tähendab. Ma ei loodagi saavutada seekord mängijate arvu, loodan saavutada kasvõi oma sõpradele naudingut pakkuda. Palun mitte laimata kui ma juba ise laimasin küllalt. Aitäh arusaadavuse eest!

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.