Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

2spooky4me

Liikmed
  • Postituste kogus

    34
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Postitused postitas 2spooky4me


  1. Mul endal ka Elisa 4G internet. Linnas kõik tip-top, 50 alla ja 20 üles, aga kui 4G-d maal kasutada, siis mängida sellega küll ei saa, kuna 4g levi maal on halvem siis võib juhtuda samamoodi nagu minul, et ruuter hakkab vahetevahel ühendama ennnast teise tugijaamaga, ning seetõttu hakkab pidevalt netist disconnectima. Sai soetatud ka suundantenn ja siseantenn, kuid ka need ei aidanud, õnneks saime nende eest raha tagasi. Kiirus maal on kuskil 10alla ja 10 üles, heal juhul 16/16. Selleks et net ei hakkaks lambist disconnectima, lukustasin ruuteri 3G võrku. Suurt vahet pole kas 4g või 3g, kiirus ikka sama, ainult ping muutub. Linnas oli 4G ping 15, maal 4G-ga vähemalt 30 ning maal 3Gga kuskil 70.


  2. Hei!

    Panen müüki oma coc accounti lvl 97, TH9, veidi rushed, pildid allpool.

    Samuti pakun natukese raha eest laisematele mängijatele(TH6+) boosti(IG gold, elixir ja dark elixir, väheses koguses ka xp) Kui barracksisse mahub piisavalt palju häid troope, siis ma saaks farmida ühe tunniga umbes 500k goldi, 400k elixiri ja 1k dark elixiri.

    Hinnad lepime kokku PMis! Maksta saab nii paypali kui ka swedi.

    Pildid:

    RBLknru.jpg

    6t0xpkR.png

    HBFuQEg.jpg

     

    Esimene pilt on veidi hiljem tehtud.

    Kuna kasutajal hetkel olevat emaili ära ei anna, siis kirjutan Supercelli supporti, et vahetaksid kasutajal oleva emaili ära. Siis ei ole võimalik kasutajat tagasi läbi supporti küsida.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.