Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Lenovo

Liikmed
  • Postituste kogus

    17
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    240 [ Anneta ]

Postitused postitas Lenovo


  1. Selgelt öeldes sa lihtsalt panid enda kasutaja nimeks SITT_SERVER, rahune maha ja ära tule siia paukuma, sa nagu kõik teised, käib proovib foorumis teiste närvid ära ja siis kui oled midagi teinud ja saad karistada, siis tuleb tagasi siia ja ütleb lihtsalt sitt_server, ja esiteks poja, see pole veel server, see oli foorum. Muuda kenasti ära, ja pane midagi muud!


  2. Oled väga tropp tegelane, mine käi idioot õppes, mis sul viga on?! Käi oma serverisse, mida sa topid oma mõtetut jama siia, kes seda vajab? Sa nagu mingi debiilne idioot, kes vajab kirjutamist... Täis tropp oled. Arene nurgapiirini ja palun mine õpetajaks kui nii palju tahad õpetada, ja saa aru tont, see pole eestikeele õpe foorum! Idiooot! See on foorum kus võib kirjutada vabas kirjas sa kuradi lohh!

     

    Mida kuradi! Ma pole sinusugust debiilsust veel kohanud, see hakkab juba paljudele külge lööma, kuradi eestikeele õpetaja siin! Käi lesta kuradi hernes! Haige laps oled, hui sa 22 oled, mingi 39 aastane tohman lihtsalt tuleb eestikeele õpetajaks siia!

     

    Põhiliselt olen vaadanud su kõiki 125 postitust mida oled teinud, ja igas postituses on sinu kuradi eestikeele õpetus, nagu haige selle õpetamise järele, pärast seda 125 postitust otsib kindlasti su keegi üles ja näitab sulle mõnda teist õpetust.. Sest sul on kindel viga peas, kui tahad õpetada mine IQ foorumisse õpeta seal või http://eestikeel.ee mine käi ja vaata seal kui soovid, see siin on vabakirja foorum, kõik kirjutavad igas kirjas, kiiresti, lohakalt, valesti... ja selles ongi see ilu, et kõik kirjutavad nagu tahavad, mitte ei kirjuta nagu 33. või vana sa trohh olid. Seda ma ütlen, et PINDA sa käia oskad, huvitav, et kas sa ka oma ema või isa kirja aitad ka parandada.


  3. Serverinimi: Emerald Kingom ( Elemental Team )

    IP & Port: 178.33.173.101:25575

    Slot(id): 48

    Versioon: 1.8 Spigot

    Juht(id): Romet,Andres

    Koduleht: http://teamelemental.v90.us/index.php

    Lisainfo: Uuendame igapäev, kuulõpul läheb asi 100% paremaks, avame bungeecord serveri!

    GameTracker: http://www.gametracker.com/server_info/178.33.173.101:25575

    Minecraft-MP: http://minecraft-mp.com/server-s108866

    Facebook: https://www.facebook.com/ElementalT

     

    Banner : regular-banner-108866-2.png


  4. No su peas on midagi haige.. Oled 22 aga räuskad teiste postituses, mis see sinu asi on mida nad teevad, kas nad küsisid sul tulla siia enda väljatoomiseid pakkuma? Ei usu! Nii, et palun mine tagasi oma serverisse, ja palun tegele oma asjadega! Lõpeta siin see kaagutamine! Tean jah, et sa kirjutad pärast minu kommentaari siia, aga mu pea nii valutab su teksti lugemast, et anna olla, see on mõistlik jutt mida rääkid! Nii, et palun, enne kui kirjutad! Mõtle, kas tasub teiste postitust nii reostada! Loodan, et saate serveris hakkama!

     

     

    PS! Palun saa aru, sinu server ei ole hea! Sinu jaoks tõesti, ja paljudele teistele kellel on sinu serveri maitse, aga on inimesi kellele see ei meeldi ja ei taha seal mängida! Ja nende ainus lohutus on teha enda server kus nad saavad teha mida nemad tahavad! Lõpeta enda serveri kiitmine! On aeg teistel ka võimalust anda. Sinu järgmises kommentaaris on kindlasti palju roppu! Kui ei siis oled mõistlik, aga kui on siis 22 sa pole! Praegu olid mõistlik, loodan, et mõistad ka seda!


  5.  

    Serveri IP : 178.33.173.101:25575

    Serveri Foorum : http://teamelemental.v90.us/index.php

    Serveri Facebook : https://www.facebook.com/ElementalT/?skip_nax_wizard=true

    Serveri Süsteem : Spigot 1.8

     

    http://poltsucraft.v90.us/?ckattempt=1 lisandus juurde. Arendaja Rexo poolt üldine credit on Nuhvel


  6. Eno Caupol komme möliseda iga väiksema probleemi peale mida silm näeb, mäletad 22 aastat tagasi. ( kui elasid ) Tegid sa sama hästi, hui tegidki, õppisid, hui õppisid, võib olla, et tõesti õppisid, ei koti... Minu point on, et sa võiksid lasta inimestel proovida.. Kui neil välja ei tule las nad ise saavad sellest aru.


  7. Teatame heameelega välja, et ilmus /warp xparena, kus mängijad lähevad mingisuguse väikse varustusega endale xpd teenima, xpd on ka võimalik osta, kuid see oli parim mõte mida saime tuua neile kes ei taha kergemat viisi, nii, et mis on meie xparenal head? no seal on palju spawnereid ning väga huvitav asi, et mobid sind lüüa ei saa, selle pärast võid minna minimaalse varustusega sinna xpd teenima- > OOTAME SERVERIS :)


  8. ETeam_title.png

     

     

    Elemental Team

     


    START

    Elemental team alustas 2012 aastal, olles privaatne server kus mängisid ainult preemiumi kasutajatega liikmed, kuid liikmed kes olid vägagi püsivad soovisid serverit ka teha liikmetele kes saavad siseneda ka ilma preemiumi kasutajata, siis võtsime käsile teha paar süsteemi mis eraldaks preemiumi kasutajatega liikmed nonpreemiumitest, kuid see ei tundunud hea mõte preemiumitele, kui tekib soov mängida ka teiste liikmetega kellel puudub preemium siis on igav. Nii avasimegi serveri avalikusele, et ka teised saaksid mängida.


    MIDA VÕIMALDAME TEILE MUGAVUSEKS?

     

    Kohe kindlasti odavaid teenuseid teile, et saaksite osta endale ükskõik mida väikese summa eest, on ka kalleid.

    Pakume rahu ja vaikust teile kui mängijale kes tahab olla üksi ja armastab survivalis pelada.

    Võimaldame sulle anda nii palju varustust, et saaksid ehitada üles linna ja peale seda veel 10x linna.

    Pakume sulle rahulikku seltskonda ja administratiivi.

    Pakume sulle adminni kui oled selleks sobilik!

     

    Tule liitu, ja tunne elementaarsust!

     

    PS: Kui leiad kirjas vigu, palun teata seda mitte solvates, kuna olen alati telefoniga kui selliseid asju teen.

     

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.