Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Ben

Liikmed
  • Postituste kogus

    106
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    230 [ Anneta ]

Postitused postitas Ben


  1. Olen enam kui kindel, et siit ei leia kedagi, 1/1000 :D

    Praegusel ajal töötud nõuavad ulmelisi tingimuseid + palkasi, ei imesta, et enamus tööta on.

     

    Tõsi, ega ma mingeid lootusi sinna ei taha ei pannudki tegelikult. Samas kunagi ei tea. :)


  2. Azma peaks natuke vähem filme vaatama, mis ta üritas nagu eminem 8miles ennast dissida kohe esimeses raundis ja lootes sellega, et rahvas läheb temaga kaasa v:D? Pedenalju ja emanalju oli küll jah omajagu, mainisin ka talle. Azma on terve oma elu selle sitaga tegelenud, Tauri ütles, et läheb käib naljapärast ära ja proovib niisama, kuna kunagi käis smackoudil :D Azma fän boyd on täiesti haiged luuserid lihtsalt, keegi ei suuda tunnistada seda, et sai pähe. Ta on kindlasti parem freestyle räppar, aga Underground kirjutab teravamaid nalju kodus paremini ette. Aamen

     

    Haha mõtlesin ise täpselt sama, korralik eminemi müts oli ka peas. :D

     

    Amen! Fcking true...

     

    Mu lugu, käisin autoga sõitmas, oli bussipeatus ja seal lähedal tahtis 1 vasakule keerata, et oli poole autoga tee peal ja siis keerasime paremalt läbi, et mööda sõita ja siis mingi memm oleks peaaegu rattaga küljepealt sisse pannud. minut- kaks hiljem jõuame ristmikuni, ise sooritame paremat pööret, ees oli sebra ja vaatan mingi sinine auto sõidab ja mingi veidi tüsedam naine oli rattaga ja sõitis vist autole otsa ja kukkus maha, damn, võis valus olla.

     

    Jutu point, et suvi saabumas ja jalgrattureid suht palju liikluses.

     

    Just paar päeva tagasi jalutasin viru ligidal ja enne viru ringi panid 3 ratturit punasega üle samalajal kui jalakäiatel oli roheline. Järsku üks rattur sõitis teisele sisse kuna eesolev järsult pidurdas, väga rõvedalt pani risu kah. Lendas hopsti üle lenksu, mille peale ma mõtlesin et vot sulle karmat.


  3. idk, see bfs tundub väga lamp imo. Tiinekad teismelised kokku pandud, et ilma süütundeta vaadata, kumb rohkem roppuseid loopida suudab.

     

    Mees sa oled ilus vend, ehh sorry nali, sa oled pede vend - hirm naljakas stuff kui aus olla, nii tuima lahmimine lihtsalt. See Kliffrock oli ainus siuke wauw tegelane, teised on toored puupead.


  4. Paraleel VS PrilliToos - Paraleel WIN (2 - 1)

    win.png

     

    Mul oli täielik noob fotograaf täna. Esimese pildi feilis, teist ei savenud ning kolmanda otsustava keeras ka perse XD

     

     

    Edu teile Rops ja PrilliToos kolmanda koha matchiks.


  5. Hea töö Loopsy, me mõlemad automaatselt juba edasi kuna Prillitoos 2x kaotust. Ma ikka nii sad selle ping crashi pärast, aga noo järgmises roundis saan oma kättemaksu ma loodan. x)

     

    Geir, palve sulle. Pane homse mängu kellaajad palun paika, ditchin siin irl tegevusi muidu. :D

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.