Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Tuna

Liikmed
  • Postituste kogus

    200
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    740 [ Anneta ]

Postitused postitas Tuna


  1. Sama siin vittu ma ütlen,putsi küll

    Valus piider

    Ei vasta lihtsalt

    Kuradi lohv,Tuna tee pildid mu eest kah

     

    Ma saatsin ta direktorile meili. Saada mulle pmiga kogu info ( palju ta sinult raha välja pettis, sinu enda nimi, pilt ülekandest, kui saad. ) Palusin direktoril minu kontaktandmed ta vanematele edastada ja kui saan nendega ühendust, siis saan ka sinu kohta rääkida.


  2. Pikka juttu pole. Üle sain, aga oma raha ma ootan talt siiani tagasi ja kui see ka tuleb, võtan oma süüdistused tagasi. Seniks aga paluks tema koht rohkem informatsiooni. Kuna tegemist on mingi suhteliselt noore kutiga ( leidsin ta Saue Gümnaasiumi 7b klassi nimekirjast ja ka facebookist üles ) siis läheksin hea meelega ta vanematega rääkima. Väike vargus võib viia suureni. Kui ma siit infot ei leia, kavatsen lihtsalt Saue Gümnaasiumis ta klassijuhataja / muu õpetaja käest infot paluda.

     

    17197772.png

    49348442.png

    75996601.png

    92256499.png

    37028318.png

    24417657.png

    10151181.png

    / Homme lisan juurde pildi ülekandest.

    //lekanne.png

     

    Moded: ärge teda veel ära bannige, ehk on tal midagi tarka öelda.

     

    / Hetkel siis saadan kooli direktorile meili, milles palun tal edasi anda minu meil tema vanematele, et nad minuga ühendust võtaksid.

    // Meil direktorile saadetud, eks siis näis, mis saab. Arvatavasti küll enne esmaspäeva ma vastust ei saa.

     

    / Sain ta siis telefoni teel kätte. Ajas mingit häma, et ei tea kes ma umbes ei olegi ja lõpus ähvardas mulle 100 korda kannaga näkku anda. Kahju, et ma seda teksti kuidagi ära ei saanud salvestada, aga tundub nii, et selle raha järgi pean ma tõepoolest läbi ta kooli või vanemate minema. Kahju, et osadel mõistust pole.

    // Helsitas siis 2 korda veel, nagu ma aru sain olid kõik erinevad inimesed ja esimesed kaks ainult sõimasid ja ähvardasid. Kolmas isik ütles siis, et tema on Oliver ja lubas homme msnis rääkida asjad ära. Eks siis näib, mis saab.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.