Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

kristomees

Liikmed
  • Postituste kogus

    6
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    1 [ Anneta ]

Postitused postitas kristomees


  1. Saan aru et ohvrid peavad raha saama first, aga mina ei hakka lambist kellegile rahasid kandma kui mina pole neid eelnevalt omastanud, aga ma pole ka sellega nõus et see jama mind siia jälitama jääks.. See 16eur millega siin keegi kannatas poleks mingi probleem mul ära maksta ja poleks kunagi olnud aga asi põhimõttes ning heast peast maihakka kellegile klotsi viskama.


  2. No natuke mõistlikum jutt juba..Kui vaatasin ja lugesin minu nime alt tegeleva scammeri kunagisi vastuseid ohvritele siis sellisest idiootsest jutust võin nüüd juba oletada võru kunagist staarhuiiarit, aga 4a tagust asja ma väga tõestada vist eisaa jah.. Ma pole asjaga nii veel tegelenud kuna eelnevalt pidasin seda tähtsusetuks kuid nüüd mängib internet ja sellega seonduv elus suuremat rolli minujaoks ning arvasin et pole probleemi selle ebameeldivuse likvideerimisega kui probleemiks muutub, aga olen olukorras nüüd kus saan uuesti lambist soppa kuigi tulin abi otsima. Kõik pole huiiarid ning ükski normaalne inimene pole ni loll et oma nime määriks, isegi huiiarid pole ni lollid ja selletõttu kasutavadki kellegi teise nime, et ise asjast nagu säga välja libiseda. Ma olen kindel, et ma pole ainuke kelle nime see tegelane kasutas.

     

    Ja leidsin ka tõendi, et see scammer kes minu nime alt tegutses, tegutses kasutajaga Ice Tea siin foorumis. Mina olen sündinud 16.01.1993 aga tollel on märgitud oma sünnikuupäevaks 14.03.1991. Järelikult polnud tal taipu või ei teadnud minu sünnikuupäeva ning pani enda oma. Rahvas enne tehinguid võiks samuti kasutaja tausta uurida.. selline asi peaks tuvastama sekundiga petturi.


  3. Siiani te ei saa aru, et ma ei pea kellegile midagi maksma kuna ma pole ka kellegilt võtnud. Võtku admin ühendust nende ohvritega ja näidaku ette mulle et nad on Kristo Visnapuu arvele raha kandnud. Miks te inimesed maksate inimesele kes esineb nime all Kristo Visnapuu aga tahab et kannaksid raha ala vladimirile.

    Te otsite mu jutust välja termineid mille järgi oletate et valetan, oletage siis edasi ma tegin selle siia abi jaoks ning kui abi eitule pole mõtet torkida.


  4. Ma pole paypaliga tegelenudki esiteks, teiseks see asi häirib mind alles nüüd, eelnevalt olen kõrvale vaadanud kuni see mu elu häirima hakkas. Karma tuleb aind siis kui oled selle välja teeninud, mul pole tegemist mingi krdi kellegi raha omastamisega.. Pole olnud sellises vaesuses, et peaks kellegi teise rahakoti kallale minema. Elan võrus ning olen tõesti müügimees kes tegutseb tartus, miks see ette jääb teile? Ma saan aru jah et skeem käib ikka niipidi et ma nn ajan enda nime pesemiseks jama siin, seda juhtub teil siin vist tihti, aga seekord pole nii nagu te vist harjunud nägema. Tavapärane eestlane. Siit vist abi sellel kohal ei leia ning seadusi tean küllalt hästi et sellel kohal edasi tegutseda.

    Ma tõesti ei mõista miks te usute et petturid tõesti oma nime alt tegutsevad.. müstika on see issanda loomaaed.

    Thanks for support!

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.