Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

A_Friend

Kasutajad emaili kinnituse ootel
  • Postituste kogus

    123
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    92%
  • VP$

    230 [ Anneta ]

Postitused postitas A_Friend


  1. Tahaksin vabandada, et olen petnud mõni inimesi kui ütlesin, et mina ei botti. Kahjuks see pole tõde, vahepeal kui olin väsinud kasutasin ka scripti. Ma arvan, et kõige parem, mis ma võin õelda praegu seda, et ma sain oma viga aru peale seda kui üks inimene said 2 päeva banni, ta said refund + raha banni eest. Veel kord väga vabandan ja loodan, et ma võin edasi ka juhtima oma service, kui ei, siis oli väga tore olla koos kõik teiega. Saan ja see aru, et peale seda usaldama mulle väga raske. See oli väga hea elutund mulle, rohkem ma mingi scripti ei hakka ja valetama ka. Vabandage.


  2. Teed küll umbe tehinguid aga feedbacki juurde ei tule? Otsustasin otsida mõnda pilti googlest ja mis meil välja tuli, sa need googlest välja võtnud irw.

    mhm.

     

    hea töö siiani :) mõni quest veel teha siis kõik olen rahul .


  3. Ma tõesti ei tea miks sa nii tegid. Mul on ausaltõeldes päris pohhui sellest 17m, asi on minu jaoks põhimiõttes. Fakt on see, et ma andsin sulle identification code ja sina olid ainus kes selle sai. Siim kallas on Eesti poliitik. Skypes uurisin infot lihtsalt iseenda jaoks.

    Ja kui oled mees siis võiksime ka kuskil kohtuda, kasvõi avalikult kui muu variant ei istu...

     

    Ma ei viitsi sinuga rohkem rääkida KUNA MA POLE TEINUD SEDA.

    Ja ma ei viitsi raisata oma aega see asi pärast.

     

    Fishing contest quest tehtud. https://gyazo.com/5efcc6db15792bd46c9f6f62bb643f41

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.