Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Reisengof

Liikmed
  • Postituste kogus

    15
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Postitused postitas Reisengof


  1. Pildid:file.html[/img]

    file.html[/img]

    file.html[/img]

    file.html[/img]

     

    Statsi pilt:file.html[/img]

     

     

    Homme võimalik Käest kätte teha tehing tartu inimestega!

     

     

    Muu informatsioon:Tere! Müün siis oma Maini maha, kasutaja olen siis ainuomanik, botitud kasutajaga pole. Kasutajal on olnud 4 erinevat parooli kõik need saab kaasa koos originaal emailiga ning email parooliga. Kasutajal on Prince black dragon pet , Beserkers ring (i) , 2 pair b gloves,4 dragon defender jne, pole fighter torsot ja fire cape.

     

    Hind: 100 eurot oleks ilus number untradeable items jäävad . Aga jätan teema nii ,et kõrgeim pakkuja saab endale.

     

    Tehingu viis:Mingit huijamise tolerants on 0 , eelistan tehingut käest kätte , kui ostja tahab või ei jungle kokkusaada võib tehingu ka teha 100% ettemaksu puhul.Lisaküsimused saata postkasti. SEB kontot ainult oman isiklikult, SWED puhul laekub raha kellegi teise arvele.

     

    Sinu andmed:

    Nimi:Martin

    Maakond: Põlvamaa,

    Linn:Rakvere,Tartu,Tallinn

    E-mail:

    Skype: Mreisengof@hotmail.com

    Telefon:


  2. Tere! Müüa OSRS kasutaja 120 combat. Kasutajaga pole botitud , banmeter on 0. Mõned millid on peal muidugi , kuid need müün eraldi kui juhul keegi ei soovi koos kasutajaga osta. Kasutaja ostja saab emailid , pangapinid jne kaasa. Kasutajal olen ainuomanik. Tehingut eelistan käest kätte. Siin foorumis väga ei käi kuid võib postkasti lisaküsimused jne saata. Pole kursis ka sellise kasutaja hinnaga , siit sealt uurides ,et peaks 100 euri välja venitama. Jätan asja lahtiseks , kõrgeim pakkuja saab kasutaja endale.

     

    Kasutaja nimi on .

     

    file.html[/img]

     

    Tel nr 56777374

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.