Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

squeeze

Liikmed
  • Postituste kogus

    6
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Postitused postitas squeeze


  1. Spigotis on Mineplexi mõned pluginad avaldatud nimedena aga mitteallalaaditavad.

     

     

     

    Tean kyll. R22gin yhe idioodiga, kes onaarust targem, hmh.

     

     

    See esimene käib groupmanageri kohta, tropp. Loe ennem yle, siis vasta. "READ THE MUTHAFUCKIN THREAD BEFORE YOU MUTHAFUCKIN POST"

     

    Teine näitab seda kui algajad te olete. PEX on populaarne, saage aru. Ainult profesionaalsed serveri omanikud võtavad GroupManageri.

     

    Kolmas oli tõesti, mhm? Vale. PEX on nagu chrome, kes kasutab sinu arvutimälu liiga palju. PEXil on väikesed glitchid mis eriti ei häiri teid aga tavamängijaid kyll.

     

    Plz stop see argue okei. GM võidab.

     

    MODE / ADMIN, LUKUSTAGE SEE TEEMA!

     

    Mineplex ei kasuta ühtegi teist 3rd party pluginat peale NoCheatPlusi. Jagad ehk täpsemat linki sellele, kus väidetakse vastupidist?


  2. PEX on populaarne. See on põhjus miks seda kasutatakse. Mineplex kasutab ise zPermissions ja zChat'i ning veel vähesed pluginad. Ülejääk on ise programeeritud, BT. Karvikud ei mängi ja nende system ei käi nii. Kuna sa ei tea kes nad ikkagi on ja milline käitumine nende juures on siis ära tule plõksima, eks. Sa võid omada Prison serverit kuna PEX on seal kõige olulisem. Kui tahad natukese confuse'i, siis võta GroupManager ja proovi Prison server teha. Kõige paremini töötab GM Factions alal. Ära tule complainima, eks? Aga olen otsinud servereid (multiserveriga-servereid), kus GM oli peamiselt Survival, Factions, HG ja SG serveri rankiplugin. GroupManagerile saab lisada RankUp ala nagu PEX Prison serveris kuid pead esialgu GMi master'ima. Mina pole 1 aasta tegelenud serveritega aga arvutiosad kätte saan siis master'in kiiresti ära. See, et sa suurem oled vahet ei tee. Kaua sa kogenud oled teeb vahet, BT. GroupManageris saab olla eraldi rank, eraldi permission nagu PEX aga pead lisama uued permissionid groups.yml'i uuesti ja serveri reloadima. Ma ei taha vaielda, aga pane suu kinni ja vaata ennast peeglist. Sa võid olla vanem või suurem kuid that doesnt make any sense (eesti keeles oleks veider lause). Ja kui kirjavigu näed, siis süüdista mu suurt näppu ja siis nutitelefoni klaviatuuri. Sa lihtsalt arvad, et oled siin teistest parem kuid seal on kõige populaarsem Mänguväli (eestis). Niiet, mul on enda nurk, sul on enda nurk ning me sealt ära ei tule, selge? GC

    Mineplexil ei kasuta zPermissionse ega zChati. Kust see info pärineb?

    Neil on enda permissions süsteem.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.