Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Ekkuu

Liikmed
  • Postituste kogus

    63
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    130 [ Anneta ]

Postitused postitas Ekkuu


  1. Ei tea täpselt miks te nii tegite, aga nagu serveri mängijate arv küll nüüd ei tõuse, kui teha ühest serverist mitu reklaamimis teemat. Te oleksite võinud lihtsalt eelmist üles bumbida. Kui asi ei õnnestu, siis see ei õnnestu.

     

    Siin on kirjas ju härra Rasmus_Oja

    Tegin uue postituse, sest härra Cppu läheb uuest aastast ebaaktiivseks ja asendama hakkab Ivan O ehk mina. Eelnev teema oli mõttetu jamaga ülevalatud. Loodan, et seekord suhtutakse paremini Street of Los Santosse kommuuni.


  2. Mängijaid palju sellepärast, et rp testi pole või rp test on mingi "nimeta ic kanalid"; "kas vees tohib helistada" ehk umbes sama nagu sls kus oli mängijaid aga keegi RPda ei teinud või 7gaming


  3. ban tuli suht kergekäeliselt, kuna .net ei viitsinud minuga suhelda pani ban

    Sinu foorumi kasutaja on blokeeritud. Blokeerimise põhjus: Ma reaalselt ei viitsi sinuga siin maid jagada. Mine tee üks tee endale ja mine magama ära, kell on ilmselt liiga palju sinu jaoks.

    Blokeering võetakse maha: Mitte kunagi

     

    14 aastane poiss ütleb endast vanemale "kell on ilmlselt liiga palju sinu jaoks"


  4. Mina trollisin ja häkkisin?

    No pic no proof.

    Panid 2 warni, sest mingi DABOSS ütles, et keegi kandis mulle 200k mida minul ei olnud. Lõpuks said ka ise aru, et seda raha minule ei tulnud ja eemaldasid hoiatused

    beder ket ur fäkts


  5. Keegi ei käi su serveris hackimas, lihtsalt sul pool serverit ongi trolle täis, kes veedavad oma vaba aega. Sellises seisus nagu su server on, ega seal midagi paremat polegi loota.

     

    Mine arenda nebulost.

    tglt oli tõsi jah

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.