Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Chalobah

Liikmed
  • Postituste kogus

    1
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Postitused postitas Chalobah


  1. Tere!

     

    Olen kindel, et osad teist mäletavad MMO mängu nimega Tibia. Need, kes seda mängisid, teavad ka kindlasti, et enamus mängijate jaoks oli nii 5-10 aastat tagasi mäng tunduvalt intrigeerivam, kui ta on nüüd. Isiklikult olen pikka aega oodanud, et tekiks taaskord võimalus mängida antud mängu nii, nagu ta oli kunagi, ilma ebavajalike uuenduste ning süsteemimuudatusteta.

     

    Hiljuti kuulsin, et just selline võimalus mul avanebki! Eksisteerib tuntud "privaat server" nimega Tibianic, mis on aktiivselt ning ilma mingisuguste jamadeta üleval olnud juba 2009. aastast. Mis veelgi enam, 20. detsembril, 2014, avaneb uus server, kus on võimalus hakata mängima kõigi teistega, NULLIST! See tähendab, et sina võid olla esimene, kes tapab ühe draakoneist, võid olla esimene, kes saavutab mingi teatud leveli, ja nii edasi! Võimalused on avatud!

     

    Kui see tundub mingil moel huvitav, siis soovitan kahtlemata vaadata Tibianicu kodulehte: http://tibianic.org/home/

     

    Pisut meediat:

     

    1.jpg6.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg

     

     

    k5Bi3IX.gif

     

     

     

     

    Palju (ingliskeelset) informatsiooni uue serveri kohta leiab ka siit: http://otland.net/threads/netherlands-tibianic-legacy-custom-7-4.201901/page-32#post-2167092

     

    Näeme Tibianicus!

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.