Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Emps

Liikmed
  • Postituste kogus

    184
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    236 [ Anneta ]

Postitused postitas Emps


  1. Ära hullu mängima küll mine, pannakse paberitele kirja ja siis see võib tsiviilis Teie elu mõjutada (võetakse load käest nt). Saad ikka hakkama, usu endasse. Mõistlik hakata trenni tegema, endal lihtsam siis. Kui füüsilise testi all pead silmas NATO testi, siis tolleks valmistatakse Teid ette, enne väkke minekut küll keegi Teie füüsilist vormi ei kontrolli.


  2. Sul too emaplaat toetab M.2 SSD'd (see mul endal https://bit.ly/2mpP187 ). Tolle ühendad otse emaplaadiga, pole juhet vaja. Kiirused ka 2 korda paremad kui sellel SSD'l, mille valisid eelnevalt (kõigest 10€ lisa). Soovitan väga. :)

    Ma tellisin eelmisel talvel Arvutitargast 1500 EUR'i väärtuses juppe, 2 nädalat ootasin neid... Pidin ise ühendust võtma ja küsima, et mis toimub. Peale toda kõnet hakkasid asjad taas liikuma.


  3. Tere!

     

    Uurisin siis täpsemalt selle recovery kohta ja testisin, kas andmed töötavad. Saatsin siis esimese recovery taotluse ära ja alles 5h pärast sain vastuse (tüüpiline Jagex ja nende olematu Player Support). Staatuseks oli pandud "Denied", küsiti veel täiendavat infot varasema kohta. Konto on pea 5 aastat vana, loomisparool endale ei meenu ja paroole ka üle 10 omanud, isegi need ei tule kõik pähe.

    Saatsin siis teise taotluse natukene täpsema. Tolle vastust ootasin ~2 tundi, staatus samuti "Denied". Eelmise taotlusega võrreldes lisasin juurde veel paroole, mida eelnevalt omanud olen (muidu küsitakse 3 eelnevat parooli, lisasin täiendavasse infosse mingi 3 tükki veel juurde).

    Olen kontol mänginud ~9k tunde (konto loodud sellelt IP'lt ka veel), saatsin enda arvates piisavalt informatsiooni (läbi panga membership'i ostnud, esitasin ka selle kohta infot) jne... Ausaltöeldes ei viitsi Jagex'iga mingit tegemist teha, kõige kohutavam Player Support mida kohanud olen.

    Arvatavasti eemaldan müügipostituse, ei taha müüa kontot, mille recovery on olematu (pärast suur jama, kui midagi peakski juhtuma). Ise vast uuesti mängima ei hakka, ei tahaks ka kontot nüüd kommiraha eest ära anda.

     

    Lugupidamisega

    Janar


  4. RAM'i ostma hakkad, siis osta ikka 2x8 GB ("dual channel memory"), mitte 1x16 GB. Kui tahad, et arvuti oleks üldiselt kiire, siis soovitaks muretseda M.2 ketta (emaplaat peab toetama seda), mingi 240GB kuhu installid ainult operatsioonisüsteemi ja programmid. Siis mängude ja muude asjade jaoks võid osta kas SSD (kallim) või näiteks 1TB HDD 7600RPM ketta (suhteliselt odavad).

    Kui arvutitest midagi ise väga ei jaga, siis on võimalik ka lasta arvuti kokku ehitada või osta kellegi vana süsteem. Otse poest mingeid prebuilt süsteeme ise ei ostaks kuna seal hoitakse raha kokku sita emaplaadi, RAM'i, toiteploki jms arvelt.


  5. Stun-high alching Yanilles Magic Guildis allkorrusel on üpriski hea. Xp on minu arvates 150k + ja hind ei ole väga kallis. Üldiselt väga click intensive. Lisaks veel võimalus MM1 ja MM2 tunnelites teha (MM2 tunnel oluliselt parem, seal saab ice burstiga juba 200k+ Magic xp tunnis). High alching ligikaudu 75k xp tunnis. Jewelerry string (Lunar spellbook) on väga AFK ja saab ka kenasti 150k+ xp tunnis kätte (tegin isegi seda üpriski palju, hindade kohta ei oska öelda). Kui sa ise ei viitsi teha, siis võin XP rated järele testida ja mingisuguse summa eest ära teha.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.