Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Sky.

VIP
  • Postituste kogus

    744
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    760 [ Anneta ]

Postitused postitas Sky.


  1. Ehh, ma täpselt ei teagi. Nõrgematel CPU-del on DX12nega parem. Nii palju kui lugesin, siis developeritele see DX12 väga ei sobi, üldiselt teevad Microsoft, Square Enix ja EA DX12 mänge. Eks see vahe on päris väike, see 1060 saab ka väga hästi hakkama. 650W on täiesti piisav.

     

    Keegi oskab soovitada, mis oleks parim lahendus, et mingi mõistlik internet saada. Koju ei tule seda kaablit vms, et inimlikku internetti saaks. Kas mingid netipulgad või 4G ruuterid vms on veel olemas? Või üldse telefonile mingi asjalik pakett sebida ja kuumkohta jagada läpparile. On kellegil kogemusi?

     

    Tele2-l oli vist mingi 4G ruuteriga pakett? Lükkad SIM kaardi sisse, ruuterile elekter taha ja korras.


  2. Endal on Ryzen 3 1300X ja 1060 3GB ja kõik on korras, ei bottlenecki ega midagi, sul ei tule ka probleeme. Mis ddr ja mhz mälu sul on? Ryzenile meeldib kiirem mälu. Graafikakaartidest nii palju, et need on üpriski võrdsed, RX on tugevam DX12 mängudes ja võtab rohkem voolu, mis tähendab, et sul on vaja beefimat PSU-d. RX-i üks eeliseid on FreeSync, kui su monitor võimaldab seda, siis vali kindlasti AMD kaart, kui ei, siis võta mis on odavam. Nad on üpriski sarnased. Ja kui sul hetkel on 1x8GB RAMi, siis soovitan soojalt teise pulga juurde võtta. Tänapäeva mängud söövad päris hästi seda ja see aitab kaasa.


  3. Muidu kõik muu sobiks jah? :D Praegu seda SSD-d ei võtaks, kuid tulevikus võimalus tekib siis kindlasti.

    E: Teab keegi kas ryzeni cooleril termopasta peal kohe või ei?


  4. Homme, 1. jaanuaril kell 18.00 resetib Impeeriumi Factions server. Nädal aega hiljem avanevad Survival, Skyblock ja Creative. Rohkem informatsiooni Factionsi restardi kohta leiad siit:

    https://foorum.impeerium-mc.eu/topic/35/factions-3-0-avamine-01-01-2018

    Parimale tiimile on välja pandud 50€!


    IP: » mc.impeerium-mc.eu «

    » http://impeerium-mc.eu/ «

    » https://www.facebook.com/impeeriummc «

    wOhOkpv.gif


  5. Kasutan ise Xiaomi Redmi Note 3 Pro-d. Telefon väga maasikas, hätta millegagi ei jää. Üks ainuke probleem on, mis vahel segab (ei tea kas ainult mul või mitte), näiteks helistamise aeg vahepeal jääb ekraan mustaks. Ilmselgelt Note 4 on uuem, ehk on probleem kadunud. Kahjuks ei oska kaasa rääkida antud mudelist, kuid soovitan Redmid!

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.