Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

ApDea

Liikmed
  • Postituste kogus

    2
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Postitused postitas ApDea


  1. DotFuscator on halb.

    Mul võttis tunnike, et cleo ja s0beitiga sisse tulla. Pole mõtet panna launcher volumeID ja muid huinaasid kontrollima, kui ei mõista kuidas kaitsta koodi. Need saab kustutatud. Muide seda vmware "protectionit" saab kahe klikiga bypassida.

     

    Palju õnne sulle, sa oled see 1% kes oskab selliseid asju ja kulutasid just enda elust tunni mingi mõtetu launcheri peale (või siis õppisid midagi uut).

    Võib olla rohkem kui tunni, inimestele meeldib asju suuremaks ja väiksemaks valetada, eks sa ise tead paremini, see on ju sinu aeg.

     

    Igastahes oled sa kõva meister, et oskad DotFuscatori odavat tööd uuesti lahti lugeda, vean kihla, et internet on neid programme täis, minu viga, et liiga mugavaks läksin.

    Sa tead väga hästi, et arendajatel on targematki teha kui häkkeritele ban'e lajatada või mingit mega turvalist süsteemi kirjutada, et nende eest kaitsta. Kahjuks mul ei ole aega endale ise samp client ja server kirjutada, et häkkereid vältida, sellepärast leidsin, et on lihtsam ja kiirem kirjutada väike launcher mis 99% tegelastest eemal hoiab.

     

    Kuna sa tulid siia show-off'i tegema, et sa oled ilgelt tark ja osav siis kirjuta mulle PM ja räägime. Võid tõestada, et sa oled nutikas, mitte lihtsalt script kiddie, kes ainult teiste programme kasutab. Kirjuta mulle kuidas ma saaksin oma niigi vähese ajaga olukorda parandada, too välja teisi nõrkusi ning ma suhtun sinusse austusega, vastasel juhul oled sa lihtsalt puhas tühikargaja. Ära palun seda maini, et ma peaksin mõnda teist obfuscatorit kasutama, ma saan sellest ise ka aru.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.