Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Bluuu

Liikmed
  • Postituste kogus

    1
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Postitused postitas Bluuu


  1. Server on otseses mõttes SITT. See admin Gapa aka Xmaster aka jne... on see ikoonide ripper. Ta ei eemalda niikuinii neid.

    Ja tõsiselt ka Xmaster, kas sul juba igav ei hakka iga kuu uue serveri tegemisest? Kuulutus on kirjavigu täis, pooled asjad on ripitud, adminite RP tase on 0.5/10.

    Sellest asjast ei tule midagi paremat kui olid need sitad (xmasteri eelmised serverid)

     

    http://vahvel.net/showthread.php?175385-Virumaa-Gaming-Rollim%C3%A4ng

    http://sa-mp.veeb.me/thread-855.html

     

     

    Lisaks sellele võin garanteerida, et server lähab mingi kuu aja pärast kinni sest

    1. Xmaster aka Gapa keerab midagi per**e nagu ta tegi 4Systemiga

    2. Eestis pole lihtsalt enam selliseid inimesi, kes tahaksid oma närve rikkuda sellises serveris

     

     

    Väike kommentaar Gapa aka Xmasteri eelmise "RP" serveri kohta samp.veeb.me foorumist

    Ega seda ma ütlen kohe, et hea server see pole. Serveri reeglid on võetud SnJ-st ja natuke mõne reegli sõnastust muudetud, GM on samp foorumist, grupeeringte avaldused Nebulosest. Paljud räägivad et serveri admin vms Gapa on Xmaster ja ig käitumise järgi ütleks ka mina seda. (kes ei tea kes on Xmaster, http://sa-mp.veeb.me/thread-748-post-4107.html#pid4107) Xmasteri ehk Gapa tõlge pole ka just parim. (sõiduki mootor lülis välja kuna bena sai otsa, speedomeeter: su speed on x mph jne) Adminite rp tase on alla eesti keskmise, tundub et nad on kusagilt stunt serverist tulnud ja üritavad nüüd rp serverit tegema hakata kuigi ise ei teagi mis asi rp on. Lisaks sellele on ka GM sitaks bugine.

    Nii et kokkuvõtteks

    (01.08 2014 14:57)Rockst4r Wrote: Server on täiesti mõttetu.

     

    EDIT: Vaatasin nüüd veel teema esimest postitust ka ja seal on ka tonnide viisi kirjavigu sees. (relva smuggeldaja, narko diiler jne) + veel see "Kui teil on soov luua oma ametlik family ehk perekond, siis võite teatada sellest serveri omanikule. Ennem tuleb muidugi teha foorumi vastav taotlus mitu autot soovid ja kuhu." ei näita kohe üldse head rp taset.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.