Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

SilverEST

Liikmed
  • Postituste kogus

    35
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Postitused postitas SilverEST


  1. Õnne uue keebi puhul, kuid tee ikka cmb statse slayeriga :)

     

    Hetkel väga kiired ja keerulised ajad, reaalset mänguaega on päevas heal juhul tund. Kuna hetkel on see NMZ treenimine liiga lihtne, et mitte seda ära kasutada, siis võtan asjast maksimumi, enne kui see kraan kinni keeratakse. Def 80-99 ehk ca 10m expi tegin alla kümne päeva.

     

    Plaan teha sama attacki ja stre'ga ning seejäral liikuda slayeri poole. Hetkel siia alla pandud aeg on nii võrd väike, et matemaatiliselt juba, on mul kokkuvõttes hiljem suuremate statsidega slay xp/h oluliselt kõrgem kui praegu koos slayeriga tehes :)

     

    Väga nice acc. Kunagi pelasin ka rsi ca 3 kuud tagasi aga jäi pooleli! Siiski edu statside arendamisel ma tean, et see on jube!

    Suured tänud, seda levelit ma saavutuseks ei loeks, see lihtsalt nii muuseas antud Jagexi poolt :). All hail NMZ!

     

    Paar saavutust kah sekka

     

    QK5edDO.png

    w4Q6Zdb.png


  2. Kui tahad lihtsat ja kiiret moodust kuidas pilte panna, siis soovitan kasutada sellist vidinat nagu LightShot. Sellega on lihtne ja kiire pilte teha ning foorumisse lisada. Vajutad vaid PrintScrn nuppu klaviatuuril, selekteerid regiooni mida pildistada tahad, ja vajutad pilvekesele (Cloud Upload), seejärel kopeerid lingi, tuled foorumisse, paned postituses "Insert picture -> From url -> Eemalda linnuke lokaalse koopia eest -> Paste eelnevalt kopeeritud pildi URL LightShotist - > done"

     

    Edu päevikuga!


  3. Tere taas! Nagu oli paljudele teada, siis WoW'i uus expansion röövib mind mõneks ajaks ruunist, ja nii juhtuski. Nüüd aga on alguse kiire-kiire möödas ja üldiselt ainult raidiks login sisse, seega on taas aega null-seitsmele pühendada!

     

     

    Üldiselt saab minu tegemisi ja toimetusi näha aadressilt: http://www.twitch.tv/silverest

    Olen hetkel LIVE!

     

    Algust sai tehtud juba tööl olles, kuid hetkel siis selline pisune saavutus:DPOTaCb.png

     

    UPDATE: 22:35

     

    43y8VQ9.pngEb06H6R.png

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.