Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Altfrags

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    7
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Postitused postitas Altfrags


  1. Tervist, kui soovid odavat elo boosti League of Legendis,kirjuta mulle! Olen ex-challanger player, olen boostinud päris pikkalt. Suurem jaolt ikka välismaa inimesi:) Anyway hinnad on kaubeldavad,boostin bronze-diamond 5,boostin väga kiirelt. Kindlasti on see kui sul mmr on 15+ saand natuke odavamalt. EI OLE VOUCHE VAJA! Mul piisavalt inimesi kes kinnitaks et ma olen legit ja kiire vend. Anyway kirjutage siia postkasti või facebooki Priit Jaksmann. Jään ootama! Ahh ma müün oma kasutajat, äkki kellegile pakub huvi!

    Teen draft winne ka 0.5 eur ea!

     

    Hinnad: bronze-silver(4ea)silver-gold(5)gold-plat(7ea)plat-diamond(9ea) Kõik ON KAUBELDAV!


  2. *Diamond 5

    *Challanger border

    *triumphant ryze skin (väärt 150 euri välismaa turul:)

    *Mmr OK!

    *20 champi puudu

    *5 runepage- väga palju ruune! (võin hiljem pilte saata:)

    *skinnide kohta võid erali küsida, ei hakka eraldi välja tooma.

    *

    Tahaks kasutajast lahti saada! Ei viitsi enam mängida..Tahaks mingi 50-75 euri saada. Kirjutage mulle siin või facebookis priit jaksmann.

    Info saamisesk võtke ühendust!

    Ilusat suve !


  3. Natuke endast siis, Olen diamond1/Challanger mängija,mänginud loli S1 saadik vahelduva eduga,Nimi on altaier, seda nime peaks teadma paljud eesti mängijad kes on tuntud eesti/välis-lolimaastikul. Olen väga hea sõber TTÜ lani korraldajatega,nende inimeste kaudu võite uurda et olen legit! Boostimisega alustasin kui elasin austraalias, ehk siis oceaania serveris! Seal teenis nii head raha et sain nädala boostimisega elada 2 kuud!

    Arvan et olen üks parimad mid lanereid eestis, kahjuks ei tea season 4 eesti uusi mängijad, selle pärast jättangi sõna arvan sinna:) Olen väga kiire boostija! Summadest räägime privas! Alla 10 lp per win ei boosti kui siis If we find reasonable price:)

     

    Esimese divisioni võiks tasuta boostida, kes ees see mees! Kirjuta Priva!

     

    http://puu.sh/9duhe/2d27c98cb9.jpg

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.