Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

CasperDaGhost

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    512
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Postitused postitas CasperDaGhost


  1. Mina andsin kaasa kõik mis selle acciga oli. Seda kas küsimused on peal või ei oleks saanud ostja kontrollida kohe kui ma kasutaja andmed andsin(jah, ma ise ka ei kontrollinud rspromillilt ostes). Endiselt ütlen, et ostja võttis selle ostmisega riski ning mina mingit garantiid peale selle, et eelmised omanikud olid trusted ei andnud. Minu jaoks on see kasutaja juba unustatud ning see mis selle kasutajaga edasi toimub või mitte mind ei huvita peale müüki. Olin kasutajal vähemalt neljas omanik ning müügi ajal seda ei varjanud. See on minu lõppsõna.


  2. Minu süü jah, et ma ei kontrollinud acci endale ostes seda infot ning mul vedas, et tagasi ei võetud. Sina aga ostsid kasutaja minult ja ei kontrollinud omakorda kas need on peal, see on nüüd küll rohkem sinu süü.

     

    Ei viitsi väga vaielda siin ja aega raisata. Minu seisukoht kirjas, sinu seisukoht kirjas, las Geir or Marko vaatab asja üle ja asi ants.


  3. Minu käes oli acc ~3 kuud. Selle aja jooksul tagasi ei võetud kordagi. Acci recovery info oli ka minul ilma küsimusteta ja kuna tagasi ei võetud kordagi siis ma ei teadnud ka kas on küsimused peal või ei, ma ei kontrollinud seda. Minule müüs acci usaldusväärne vahvli kasutaja "Rspromill" kes saab samuti väita, et recovery info jõudis temalt minule ilma küsimuste vastusteta. Gerfz teadis riske ostes kasutatud kasutaja. Mina seda kasutajat tagasi ei tõmmanud, enda süüd selles asjas ei näe ning raha ei tagasta.

    Olenemata sellest milline tuleb administraatorite otsus siis mina enda seisukohta tagasi ei võta.


  4. Ega ma tallinna liiklusega ka väga kursis pole :D linnast väljas pmst suurema osa elust elanud ning bussi/marsaga saab alati kenasti punktist A punkti B. :D tallinnas, kui tahta, on neid tillitamiskohti ikka paris palju imo.

    Ise tegin 5a tagasi Rakveres. Seal üles kasvanud siis tõesti polnud midagi rasket. Tallinna elama kolides oli ikka tükk tegemist harjuda nende pidevate reastumiste ja peeglite jälgimisega. Eksamineerija tahtis mind Rakveres ikka tillitada ja saatis mu kuhugile kõrvalisele kruusateele ja et tagasi saada peateele asfaldile selleks pidin julma kallaku peal "anna teed" märgi all seisma, tüüp lootis et sureb välja vist. Väike parkimine Lilleoru poe parklas, natuke maanteed ja panime tagasi ARK-i. Mäletan, et eksam kestis sitaks vähem ajast mis pidin sõitma. :D


  5. Tere

     

    müün oma maini maha mis muudkui seisab ja seisab.

     

    Informatsioon:

    Kolmas omanik, meili kaasa ei saa. Kogu info recovery jaoks on olemas. Minu käes olnud ca 3 kuud, eelmised omanikud kõik väga trusted vahvlis. Eelmine omanik ntks "rspromill".

     

    QP- https://gyazo.com/06102eedc8d4b6c6e17cfd6ea4f851b5

     

    Bank- https://gyazo.com/f5cad17c67539c8d2310274a7db0fd01?token=609c7a3104121721e6ace017e3286201

     

    Stats- https://gyazo.com/0325d90cbe0ee1f38bc145088e5b4e97

     

     

    Hind:

     

    A/W: 200.-

     

    Tehingu viis:

    Swed/SEB/

     

    Nimi: Kaspar

    Maakond: Harju

    Linn:Tallinn

     

    Skype - Ghasssu

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.