Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

kristopoizzz

Liikmed
  • Postituste kogus

    16
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Postitused postitas kristopoizzz


  1. Untitled-6.png

    Tervist!

     

    Teatan rõõmuga et valmis on siis saanud kauaoodatud tiiger.eu kommuuni minecrafti server. Server on põhiliselt tavalise ellujäämis gamemodiga server. Sellele lisaks on veel serveril Mobarena ning Ka pvp areen kus kõik huvilised saavad enda sõrme tugevust näidata. Serveril on peal ka mitmed pluginad et teil kallis rahvas, oleks serveris võimalikult mugav. Serverile plaanitakse veel teha ka mitmeid uuendusi, kuid server on ka praegusel hetkel mängukõlblik. Hostiks on siis vana hea Lionhost. Lisatud on ka sms teenused. Hetkel saab ainult ranke tellida kuid plaanis on ka lisada veel mitmeid uusi teenused, nt: Unban, nick jne. Kuna server on uus ning kõigest 3 päeva vana, siis ei tasu imestada et serveris ei ole rahvast, kuid selleks ma selle teema siia tegingi. Loodan et kõik jäävad serveriga rahule. Kõik huvilised kes on aktiivsed saavad ka meeskonda kandideerida. Nagu mainitud on server uus ja seega pole atiimi ollagi. Head mänguelamust meie serveris!

     

    Foorum: http://tiiger.eu/foorum/

    Serveri IP: b2.lionhost.org:25648

     

     

     

    1-2637201-560x95-1-FF5519-FFFFFF.png


  2. Alustame sellest, et server pole Eesti keelne, kuid omanik on eestlane.Server on tavaline deathmatch ehk niisama tapmine.Gamemode on serveri scripteri poolt ning ma ei taha mingeid kommentaare selle kohta.Server on üsna uus ning sellepärast teengi reklaami.Serveri foorum on: http://gamingdm.createaforum.com/ ning ip: 178.33.211.229:7779 Esimesed saavad vipi. 1.-Vip rank 3 2.-Vip rank 2 ja 3.-Vip rank 1.Minuga saate ühendust võtta foorumis. PS! Oleks vaja ka uut scripterit, kui kellegil on soovi, siis võtke ühendust minuga.Soovin teile head päeva jätku.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.