Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Klemm

Liikmed
  • Postituste kogus

    21
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Postitused postitas Klemm


  1. RAMiga on asi lihtne. Kui sinu arvutisse lähed DDR3, siis sa võid võtta suvalised pulgad ja need sinna sisse visata. Minul on näiteks ühe channeli peal 512mb ja 1024 mb ja teise peal 2x2048 mb - kõik töötab probleemideta.


  2. Teil pole vaja mingeid pildikaarte vms asju, tavalisest deebetkaardist SEB puhul piisab!

    Lihtsalt veebisait, kust te tellida tahate peab toetama PayPali. SEB kontolt on võimalik pangaülekandega läbi TopUpi kanda raha Paypali kontole. Enamus suuremad veebisaidid toetavad PayPali, seega ei tohiks probleemi olla. TopUp ei võta isegi mingit vahelttasu vms.


  3. Pada sõimab katelt, ühed mustad mõlemad.

    Minu arvates ei ole antud videolugu sõltumatu, sest politseinike kommentaare siin videoloos ei ole küsitud, teiste väljaannete kommentaarid on küll välja toodud, aga see pole piisav, kui sa teed sõltumatut videolugu. Kui filmiti seda, kuidas dussmannid gaasi näkku lasid ja politsei kutsusid, siis kus on videod selle kohta, kus politsei saabus ja mis enne seda toimus, kui see gaasi saanud isik politseinike poolt pikali pandi? Miks on video nii kokku pandud, et näha on ainult see, kuidas politsei on vägivaldne? Kui dussmannide aktsiooni näitab, siis on heli maha keeratud, aga kehakeelest on küll aru saada, et enne seda tõuget kõrvalolijad karjuvad dussmannide pihta. Kuidas on see võimalik, et 12 tunnistajast mitte ükski ei saanud aru, mida politseile vene keeles öeldi? Isegi kui keegi ei saanud aru, siis peaks see ju videol olemas olema? Kõik need 12 inimest on ilmselt selle isiku sõbrad, keda maha väänati, samuti inimesed, kes videos rääkisid, kuidas saab see lugu olla sõltumatu? Minu arust on see selgelt politsei vastu ässitav.

    Ma ei taha kedagi kaitsta, aga ma arvan, et siin loos on mõlemad pooled süüdi, omad hoiavad ju ikka kokku, Piradose inimesed on omade poolt, politseinikud omade poolt. Dussmannide kohta ei oska üldse mitte midagi öelda, korraldaja oleks saanud siin kohal oma töö ära teha. Kui juba märtsis Dussmann turvaettevõteteliidust välja heideti, siis peaks see kahtlust äratama või mis?

    Koerahammustuse koht on minu arust samuti üle pingutatud, jalal on 1 haav õmmeldud, teised on rohkel kriimustuselaadsed ning sinikas tundub olema põhjustatud tugevast haardest. Videos mainiti, et koer pures meest 2 minutit, 2 MINUTIT!!! Kui tänaval agressiivne saksa lambakoer kellelgi jalga 2 minutit pureks, siis vaevalt inimeni kahe politseiniku abil ära kõnniks, jaoskonda viidaks ja alles siis meedikutele tohterdada antaks. Kui asi oleks väga tõsine olnud, siis vaevalt oleks see mees hiljem meedikute vastu ise agressiivne olnud. Loomulikult on see julm, kui koer pureb ja kõrvalt vaadates võib see väga jõhker tunduda, aga ma arvan, et politseinikul, kelle juuksevärvus oli vaja kohe kindlast ära nimetada, oli asi kontrolli all. Miks ei ole videos seda kohta, kus koer maas lamajat näkku hammustab?

     

    Seega kõigil inimestel, kes asjast mitte midagi ei tea ja konkreetset sündmust algusest lõpuni oma silmaga ei näinud, ei tohiks tekkida kummagi poole kohta eelarvamusi. Kui asi läheb kohtusse, siis mõistatetakse õigus seal.


  4. Neymar??? Neymar ei teinud eile ausaltöeldes mitte ......, lõi paar karistuslööki rahvasse ainult. Brasiillaste väravad lõid kaitsjad, Silva värav oli lihtsalt Kolumbia kaitsja prohmakas ja David Luiz kobistas sel hooajal esimese kauglöögi sisse, Chelsea eest lõi neid 1232132131 tükki, millest ükski ei tabanud ja nüüd kobistas ära, üldse ei meeldi selline värk. Sama ka Saksamaal, kaitsja kobistas sisse, selg ees peaga pall väravasse.... nuuu ma ei tea. Ja praegu Argentiina, no mida helli mis kobin ja Messi ei realiseeri 1-1 väravavahiga ära. Täielik pettumus veerandfinaalidest.


  5. Reus vigastas sõprusmängus hüppeliigest (vist oli Armeenia? vastu). Reusi ei ole MM koondisesse üles antud, tema asemele pandi Mustafi. Reusi MMil kindlasti ei näe. Dortmund ütles, et ta on ilmeslt septmebrini audis.


  6. Brasiilia vs Kolumbia - Suurfavoriidi raskeim kohtumine sellel MM'il. Kolumbia on olnud hea ning kindlasti parem kui Tšiili, seega eks näis. Pakun võitjaks Kolumbiat.

     

    Prantsusmaa vs Saksamaa - Tõenäoliselt veerandfinaalide kõige põnevam kohtumine. Euroopa vuti fännidele midagi. Mõlemad eelistavad palli hoida ning vaikselt oma võimalusi otsida, kuid samas on võimelised koheselt ära karistama vastasmängijate poolt sooritatud vead. Mõlemad senini näidanud sümpaatset mängu, kuid siinkohal on küsimus pigem selles, millise taktikaga Saksamaa mängule vastu läheb. Kui peaks korduma sama, mis viimases kohtumises, siis võib asi hapuks minna. Saksa vuti fännina pakun võitjaks Saksamaad.

     

    Costa Rica vs Holland - Siit tuleb arvatavasti ühepoolne mäng. Hollandi kindel võit ning koht poolfinaalis.

     

    Argentiina vs Belgia - Samuti väga põnev kohtumine. Belgia on meeskond, kes suudab hoida kaitseliini korras ning samas võivad vabalt mängu enda ohjesse haarata. Argentiina mäng sõltub suuresti Messist, kas toob ka sellel korral kastanid tulest välja? Võitjaks pakun Belgiat.

     

    Ära ole selles üldse kindel, et Kostariika hollandile kindlalt kaotab. Kostariika võib kiirrünnakute pealt palju pahandust Hollandile teha nagu nad siiani teinud on. Kui holland peaks liiga agaralt ründesse asuma, siis võib kindlasti Kostariikal võimalusi tekkida ning näiteks Campell võib madalmaalased ära karistada. Holland oli Mehhikoga hädas, minu arust see oli puhas õnn, et neile viimasel hetkel penalti anti.

     

    Argentiina mängiks ründes kõvasti paremini, kui Messi nii palju enda peale ei võtaks. Sveitslased põhimõtteliselt markeerisid 7 mehega Messit ja 3 Mehega Angelit. Argentiinal tekiks minu arust rohkem võimalusi, kui nad oma keskväljaseppasid ja Zabaletat, kellele meeldib äärelt tõusta, paremini ära kasutaksid.


  7. Tere!

     

    Müün enda vana kasutaja maha, info on pildil. Hinda ei oska ise sellele panna, jätke ise pakkumised, reedeks tahaks ära müüa. Eelistan käest kätte tehingu Tallinnas, ehk siis kuskil kohtuda ja kasutaja üle anda raha vastu. Müün, sest ise pole väga kaua mänginud. Tegemist hea "starter" kasutajaga, kui ei viitsi otsast alustada, natuke raha on peal ning ka rune armor, millega saab kohe kolle tapma minna.

     

    Küsimused jätke teemasse. ;)

     

     

    kasutaja.png


  8. Väga kehv algus minu arvates Brasiilia poolt, väga inetu sukeldumine ning Neymarilt väga lohakas penalti, mis Horvaatlaste kahjuks raami siiski läks. Samuti kahju, et Horvaatial ei jopanud, olid mitmedki head pealelöögid. Kui Horvaatial oleks näiteks Mandzukic väljakul olnud, oleks neil ka rünne veel teravam olnud. Minu jaoks tundus kahtlane ka Brasiilia kolmas, sest kui keskväljal rünnak alguse sai, siis minu arust (mulle vähemalt tundus), et Ramires mängis rohkem meest kui palli. Väga lohakas oli ka Brasiilia kaitse, Horvaatial polnud lihtsalt lõpetajat (minu nägemuse järgi mandzukicit), kes oleks tehniliselt ette võtnud ja mõned 1-1 olukorrad ära teinud.

    Arvestades seda, et Brasiilia on suurfavoriit, siis minu arvates mängisid nad puuduliku meeskonnaga Horvaatia vastu kehvasti. Kahju, et Nichimura väristama hakkas.

    Mina usun, et Brasiilial see aasta finaali asja pole, tundub kuidagi liiga ülehinnatud sats.


  9. Müün heade hindadega CD võtmeid steam.pngSteam ja images?q=tbn:ANd9GcRTZmbXeFkRNqt5Sx-7ZfCtjRumH0C2QAYxONrf3P-g2Gg36u73ngOrigin platformidele, lisaks veel 4522307.pngFifa 14 coine ja xbox.pngXBOX Live gold kaarte.

     

    images?q=tbn:ANd9GcRTZmbXeFkRNqt5Sx-7ZfCtjRumH0C2QAYxONrf3P-g2Gg36u73ngOrigin

    • FIFA 14 - 19€
    • Battlefield 4 - 21€

    steam.pngSteam

    • Counter - strike: GO - 7€

    4522307.pngFifa 14 FUT coins

     

    • 100 000 coins - 3€ (PC)

    xbox.pngXBOX Live gold

    • 1 kuu - 6€
    • 3 kuud - 14€
    • 12 kuud - 32€

     

    CD Key tähendab seda, et te saate võtme, mis on tavaliselt peidetud mängukarbi sisse. Selle võtmega saate mängu aktiveerida vastaval platformil ning selle arvutisse alla tõmmata.

     

    Küsige julgelt ka teisi mänge!

    Koodi saadan E-mailile, Tallinnas on võimalik ka käest - kätte kohtuda.

     

    Huvi korral kirjutage esialgu foorumi postkasti! :)

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.