Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

KarlPro123

Liikmed
  • Postituste kogus

    47
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    136 [ Anneta ]

Postitused postitas KarlPro123


  1. Tere!

     

    Olen plaaninud osta endale nutitelefoni firmalt Xiaomi, ja olen silmas pidanud kaht: Redmi 4X ja Redmi Note 4.

     

    Ise võtaksin Redmi Note 4, kuid põhiline küsimus sellejuures on see, et telefon on 5,5" ja kuna mul hetkesed ainult 5" olnud, siis ei tea, kas ma harjun taolise suurema masinaga ära ja kas ta minu taskusse mahub.

     

    Redmi 4X on 5", kuid sellel ka nõrgem Snapdragon 435 protessor, (Redmi Note 4 Snapdragon 625). Kiirus on ka lõppudelõpuks tähtis.

     

    Ma ei ole küll kindel sellesuhtes, et kui suur see vahe jõudlusel on, aga ma ei usu, et üks teisest väga maha jääb.

     

    Palun arvamusi seoses Redmi telefonitega ja kindlasti nendelt, kes eelnimetatud telefone kasutavad / on kasutanud, palun jagage muljeid.

     

    Lugupidamisega,

    Karl


  2. Hei!

     

    Kuna vana klaviatuur andis otsad, siis sirvin hetkel uusi.

    Silma jäi üks Razeri klaviatuuridest.

    Nimelt Blackwidow 2014.

    Tean, et toda juba 3 aastat siin ilmas eksisteerinud, kuid see ei tähenda, et ta ei võiks ikkagi hea olla.

    Peamine põhjus on need klikkivad klahvid (Razer Green Switch), siis sellel klaviatuuril.

    Ei plaani üle 100€ nendele raisata, seda ütlen. Ja leidsin ühe päris hea hinnaga.

     

    Küsin aga arvamusi selle klaviatuuri kohta ja kui kellelgi see on olnud, siis veel eriti.

    Tänud!

     

    Lugupidamisega,

    Karl


  3. Hei!

     

    Mul on Steamiga väike probleem. Nimelt kui ma üritan mängu avada, siis nagu avaks, kuid sulgub silmapilgselt. Tuleb ette 0.5 sekundiks cmd/aken mängust ning kustub seejärel kohe ära. Restart ja muu ei aita. Oskate nõu anda?

     

    Lugupidamisega,

    Karl


  4. Tere.

     

    Kasutan tahvelarvutit Lenovo A7600-F ja pakkus süsteemiuuendust. Tegin siis ära tuli ette androidi mehike ja pärast seda tuli magav androidi mehike kellel oli peal kolmnurkne punane hüüumärk ! ja selle all oli kiri No Command. Vaatasin paari videot tegin nagu seal oli näidatud, kuid abi ei olnud.

     

    Midagi taolist siis:

     

    Küsin ka, et kui on tahvlil olemas SD kaardi koht kuhu SD kaart sisse panna, kas siis peaks SD kaart olema seal sees või peab selle ise sinna sisse panema? Kui üritasin Recovery modest backupida siis tuleb ette No SD card. Sama on ka siis kui tahan SD kaardilt updatet lõpuni viia.

    Proovisin neid varjante kuid sama probleem kestab ikka:


  5. ema rääkis sama asja mida kuulis IT- mehelt haha, uurisin arvuti tagaküljelt. HP pavilion dv6 kui ma ei eksi, olen ise ka kuulnud, et hp mingi ventikad jamad akud ei kesta sama on minu akuga. Osteti uus aku ja see ei läinud kohe tööle, startimisel tuleb HP battery problem vms.. aga ma sellele tähelepanu ei pööra. Kuid Carbon, kas oskad soovitada mingit sellist läpakat 240-340 euri väärtuses kooliks, tööks, videoteks ja filmide vaatamiseks ja millel oleks äkki vähemalt 5 tundi aku? Tänud kui otsid mulle mõne.


  6. Tere.

     

    Esmalt alustaksin sellest, et minul on HP pavilion dv5 taoline läpakas, välimuselt umbes selline http://www.cnet.com/products/hp-pavilion-dv5-1235dx-15-4-core-2-duo-t6400-vista-home-premium-64-bit-4-gb-ram-320-gb-hdd-series/.

     

    Läpakas ise on 3-5 aastat vana. Ja mis siis ikka, aeglaseks on muutunud, youtube video läägavad, startup kestab peaaegu minut jne.

     

    Aga mida siis teha? Kuidas muuta oma läpakas kiireks???

     

    Arvuti läheb ka üldiselt lühikese ajaga kuumaks ja müriseb. Sellekohta küsisin IT- mehelt ning tema väitis, et see on normaalne. On see? Kuid mürisemise kohta? On selles osas sees kõvaketas, ventilaatorid või midagi muud?

     

    Olen kuulnud, et SSD on kiire ning aitab vana sülearvuti muuta 4x kiiremaks kui oli ta enne. Arvan, et tööarvutisse keegi päris 450 gb SSD-d ei osta. Seega peaks olema too HDD. Kas SSD ostmine ning HDD välja vahetamine võiks mu arvutit kiiremaks teha?

     

    Kuidas muuta arvutit vaiksemaks?

     

    Siin tuleb siis küsimus selle kohta, et mis õigupoolest minu läpakas siis müra tekitab. On need ventilaatorid? On see kõvaketas, või midagi muud? Kui asi võib olla ventilaatorites, siis kas neid on võimalik läptopis vahetada? Mängudest on peal LoL (League of Legends) ainult. Mälu on 4GB ja programmid olen üritanud ära kustutada mida vaja pole. Üldiselt ei ole läpakas vaja nii palju programme. Enamus ajast oleb lauaarvutis. Kuid siiski, sooviksin läpakad muuta kiiremaks, et saaks paremini videoid ja filme vaadata.

     

     

     

     

     

    Tänu, kes vastavad!

     


  7. Tere, soovin osta endale uut klaviatuuri kuna vana on juba 4 aastat vana ja nupud jäävad alatasa kinni. Klaviatuur võiks olla mänguritüüpi.

     

    Soovin 10-40 euro hinnavahemikus klaviatuuri mis sisaldaks siniseid klahve mida saaks välja lülitada. '

     

    Ise sooviksin osta CM Storm Devastator-i oma kuna see sobib hästi minu hiirega mis on samuti CM Storm-i Devastatori oma.

     

    Otsisin selle klaviatuuri kohta aga leidsin neid ainult komplektis. Kas neid on võimalik ka eraldi osta? Hiire ma olen juba ostnud, aga kas klaviatuuri saab ka osta? Ei sooviks komplekti kuna hiir on olemas vaja on ainult klaviatuuri.

     

    http://gaming.coolermaster.com/en/products/keyboards/devastator/ Sooviks sinist klaviatuuri. Hiir on samuti sinise valgustusega.

     

    Kas teie saate aidata selle klaviatuuriga, kas seda saab osta eraldi? Kui ei saa siis kas keegi saab soovitada mõnda head mänguritele mõeldud klaviatuuri 10-40 euro hinnavahemikus. (H)

     

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.