Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

cpeke

Liikmed
  • Postituste kogus

    4
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Postitused postitas cpeke


  1. logo.png

    HKHK Lanparty 2014

    2-4.mai

     

     

    Toimumas siis järjekordne Haapsalu Kutsehariduskeskuse Lanparty. Võistlusmängudeks on League of Legends ja Counter-Strike:Global Offensive. Registreerimine üritusele maksab 7.00€, võistlusele registreerimine 10.00€ ja vaatajale 2€. Vajadusel on võimalik rentida ka rendiarvuti mängimiseks. Küsimuste või probleemide tekkel kontakteeruda aadressil lanparty@hkhk.edu.ee.

     

     

     

     

     

    Facebooki leht - https://www.facebook.com/HaapsaluLanParty

    Registreerimine - http://lanparty.hkhk.edu.ee/?page_id=14

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Üritust toetavad:

    SteelSeries_logo_square_no_payoff_black1.pngboom.pngfm.png


  2. plogo.png

    www.leagueoflegends.ee

    www.leagueoflegends.ee/foorum

     

     

    Avatud täiesti uus ja töötav Eesti League of Legendsi kommuun. Pealehel asuvad tähtsamad uudised League of Legendsist. Muidugi on ka olemas foorum, kus saab tutvuda teiste League of Legendsi fännidega ja jäädvustada oma tegemisi LOL-i valdkonnas. Kõik LOL-i huvilised on oodatud meie kommuuni. Samuti on meil facebooki leheküljel loosimisel 2x 840RP-d, kui on kokku saadud 100LIKE-i. Loosimises osalemiseks leiate juba täpsema informatsiooni www.facebook.com/LeagueOfLegends.ee. Kui kellegil peaks tekkima mõni küsimus või probleem LOL-i või kommuuni asjus, siis võite kontakteeruda aadressil info@leagueoflegends.ee. Tule liitu juba täna!

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.