Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

kittehOps

Liikmed
  • Postituste kogus

    87
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    130 [ Anneta ]

Postitused postitas kittehOps


  1. See toide läheb ikka arvutile mitte rösterile ma eeldan? Esiteks ei anna see seda väidetavat 600w kindlalt välja ja teiseks võiks toide ikka natuke aega normaalselt elada ka. Vaata mingi CX500 või CX600 kui sul just seda 600w kirja väga vaja on. Vanemate Samsungi ssd-dega on ka probleeeme olnud.


  2. Töötab küll videokaart selle emaplaadiga kuigi soovitan ikkagi võtta emaplaadi mis toetab pci-e 3.0 kuna siis graafikaart töötab paremini. Et põhimõtteliselt oleks raharaiskamine

     

    Ega see graafika e liiguta nii palju infot et see mingi probleem oleks, väga suure tõenäosusega ei oleks ka pci-e 2.0 x8 mingi probleem, x16 on kindlasti kõik ok


  3. Tootja lehelt võtad draiverid ja paned peale. Suurema osa leiab Windooza ise ka üles muidugi...

     

    Muud midagi, kui tuleb drivereid tõmbama hakata.

    Abiks on see leht mis juba anti ja vastava raudvara spetsiaalne support, ehk siis amd graafika korral amd kodulehelt driverid.

    Kui emaplaati ei tea, siis aitab dxdiag, selle leiad lihtsalt :

    Avad start menu -> kirjutad otsingusse dxdiag ja võtad lahti selle, seal on informatsiooni muki kõhu kohta, kui display all näitab 8-bit ja mingit mõttetut jama eesti keeles öelduna, siis see tähendab et video drivereid ei ole.

     

     

    Offtopic, aga mingi põhjus ka miks nii rõvedalt boldis ja italicus kirjutad?


  4. Ma ei hakka isegi Sinuga vaidlema, kui inglise keel piisavalt oskad siis hakka aga lugema: http://en.wikipedia.org/wiki/MD5

    Samas ei saa Sa kindlalt väita, et seda ei tehta - Sa ei ole nende serverite juhtkonnas ega arendaja kohapeal, et teaksid sellist väidet õhku loopida.

    Krüpteering != hashimine. Hash erineb krüpteeritud andmetest selle poolest, et seda on praktiliselt võimatu uuesti loetavaks teha (teoorias). Lisaks hashimisele tuleks kasutada ka igal kasutajal unikaalset salti, mis pannakse hashimisel paroolile lõppu, et kaks sama parooliga kasutajat ei saaks sama hashi.

    Üpris kindlalt leiaks ka sealt Sarmo RP UCP-st mõne haavatavuse. Kõik mida ma väidan omab faktilist põhja, selles sa kahtlema ei pea.

     

    Jutu point: Paljud inimesed ei oska andmeid ja süsteeme adekvaatselt kaitsta. Kui neile haavatavusest teada andma, hakkavad nad igasugu jama ajama, selle asemel, et see ära parandada. Lisaks sellele usaldavad inimesed oma andmeid (nt. paroole) kahtlastele lehtedele. Ei ole mõtet kasutada sama parooli mitmes kohas. Kui ikka väga lihtsaid rünnakuid ei osata ära hoida (märksõnad SQLi, XSS, CSRF), pole väga viisakas mis-iganes rakendusi kokku keevitada. Samuti võiks paroolid liikuda üle SSL-i.


  5. Enamus playon mängumoodil põhinevad serverid kasutavad sama MD5 encryptingut ja seda muuta pole mingi kunst, 2 minutit ja on asi tehtud koos ucp paroolivahetusega (emaili kinnitusega loomulikult).

     

    Aga iseenesest jah, on lollus kasutada kuskil foorumites sama parooli, mis on facebookis või mõnes muus sarnases kohas.

     

    MD5 ei ole krüpteering. Asi pole mitte selles, kui keeruline seda muuta on vms vaid selles, et seda ei tehta. PlayOn UCP ongi ilgelt haavatav, samamoodi on ka selle modifikatsioon, mis siin foorumis ringi liikus. BLS-i UCP on ka haavatav, aga seal nende haavatavustega midagi tarka teha ei anna, kuna funktsionaalsus praktiliselt puudub.


  6. Kui Fortroni PSU-d nii kohutavad oleks, siis neid ei müüdakski, endal juba pea 1,5 aastat, ühtegi probleemi ei ole esinenud. Kitte, palun ära tule siia mingeid firmasid maha tegema, millest sa isegi ei tea midagi. Igas hinnaklassis on praake, kuid Fortron on hea valik. Tegemist ikkagi kallima Gold PSU-ga.

    Ega keegi ei ütlegi, et see nii halb peaks olema. Aga kui vea risk on juba 25% suurem, siis on targem ju mõni euro juurde panna, ja kindlam valik võtta.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.