Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

xbbbz

Liikmed
  • Postituste kogus

    28
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    41 [ Anneta ]

Postitused postitas xbbbz


  1. Ma tõesti ei tea miks sa nii tegid. Mul on ausaltõeldes päris pohhui sellest 17m, asi on minu jaoks põhimõttes. Fakt on see, et ma andsin sulle identification code ja sina olid ainus kes selle sai. Siim kallas on Eesti poliitik. Skypes uurisin infot lihtsalt iseenda jaoks.

    Ja kui oled mees siis võiksime ka kuskil kohtuda, kasvõi avalikult kui muu variant ei istu...


  2. Mis su nimi on siis ? Kas Roman Dik, Jevgeni Dik ? Elina Linnak ? Sa arvad, et tegid mingi master kuriteo, et võimatu sind süüdistada aga sooviks veel kord mainida, et kasutajal on peal google authenticator ja keegi peale sinu ei pääse kasutajale ligi ilma et minu telefon genereeriks pin koodi.... Siit ka küsimus, et kuhu kadus siim kallase 10 miljonit ?


  3. Ei saa sulle rohkem midagi vastada. Sa saad see 7,5m, mis maksid töö eest kuna ma pole teinud midagi.

     

    Mis mõttes, et ei saa?!1?!!?!? Mul on kasutajal google authenticator peal. Nii, et keegi teine minu kasutajale ligi ei pääsenud peale sinu!!!!!!!!!!NII ET MEES ÄRA AJA ILA SUUST VÄLJA!


  4. Jah, esimene kord on ikka esimene kord. Keegi peale sinu pw-d ei teadnud. Pw-d ei vahetatud. Seega oli ainult üks password. Kuhu taeva vahesse see pank kadus siis ?

     

    Kui kellegil on informatsiooni selle inimese nime kohta siis palun andke teada. Ja armas inimene mis tähendab "Inimesed jäätsid mulle rohkem raha kasutajal, kõik töö mis ma kunagi tegin oli ilus." Ilm on sul ilus. Tehtud tööde panga pine sa vist ära ei arvanud sest muidu oleks sinu kohta ammu teema tehtud. Sa failisid Firecape ja ütlesid, et sa tegeled rohkem ise skillimisega, et sul "sõber" tuleb täna õhtul ja aitab ära teha! Seega ootan sinu vastust. Rõhutan veelkord ,et asjad LIHTSALT ära ei saa kaduda, räägi palju räägi...


  5. HOIATUS, TEGEMIST ON SCAMMERIGA. Olge ettevaatlikud, inimesed. Pidi mul tegema fire cape, andsin eile pw talle. Proovis keepi teha, aga feilis. Pidi täna oma sõbraga uuesti proovima õhtul. Logisin just ruuni sisse ja oi näe imet kasutaja on tühjaks tehtud. Bank pini ma ise talle ei õelnud, aga pin oli suhteliselt kerge mida ära arvata ja ta sai sellega hakkama ja tegi kasutaja tühjaks. Ise otseloomulikult eitab kõike.

     

    //Tema oli ainus kes peale minu kasutaja pw teadis ja kuskilt imelikelt lehekülgedelt ma midagi tõmmanud ei ole.

    ///Minu jaoks piisav tõestus on see, et eile kui tema sees käis minu kasutajaga keebi tegemist proovimas siis ta lülitas chatid ja kõik muu "offi" peale. Harjumusest vist, praegu kui sisse logisin oli täpselt sama tehtud.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.