Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Svet0

Liikmed
  • Postituste kogus

    81
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    130 [ Anneta ]

Postitused postitas Svet0


  1. ENG

    Basically I gave Gamdom all the proof what I had, and they said it's fake and started ignoring me( Lost the coins thanks to a bug) (I told them how the bug works). First of all, they said if I tell them how the bug works then they will reward me with 100$ which was 2x the money I lost, but what I didn't see? Ofc I didn't see the money, they were just like in my pov( "Nice thanks for helping" - You are not going to get your money back because we want to make profit ) // They banned me from site.

     

    -----------

     

    EST

     

    Andsin siis Gamdom lehele tõestuse, et mul kadus raha lambist ära, aga nad hakkasid mind vältima kuigi ma seletasin neile ka kuidas see bug töötas. Algul nad ütlesid mulle, et kui räägin kuidas bug töötab siis saan preemiat 100$ mis oli 2x rohkem kui ma kaotasin bugiga, aga ei näinud mina mingit raha ega vastust emailile// Sain saidilt bänni

     

     

    Kui postitus on ebasobilik siis võite kustutada, tegin selleks, et googeldades mingi märk maha jääks. Ilusat päeva :laugh:


  2. intro.png

     

     

    I started with digital drawing at the beginning of 2016 summer, yes I do learn fast.

    In the future I would like to make living from this and have somekind of a reputation.

    Most of the drawings are made in Photoshop CS6.

     

     

    sadas.png

     

     

    My Skype is: a.n.d.e.r.o or just click the button down below.

    skype.png

     

     

    [spoiler=Previous works]https://www.dropbox.com/sh/6m5aei289vfswbk/AADF3E_0Dm7D5mTql0Rz7L_La?dl=0

     

     

     

     

     

     

    [spoiler=Vouches:]

    Vouch for Svet0. He does his work at best and is fast at it.

     

     

     

     

     

    Hit me up with a PM if you dont have Skype


  3. Tervist,

     

    otsin siis ühte vahvat programeerijat kes tuleks minu meeskonnale veidikene appi.Nimelt oleks vaja luua üks plugin mis ka reaalselt töötaks. Programeerija saab kindlasti ka premeeritud(rahaliselt)!

     

    PM mulle kui asja hästi tunned


  4. Õnneks/Kahjuks on aj1310 demotetud, Kuna tahtis ilmselt õigusi uhkustamiseks kuigi esmapilgul oli korralik vennike.

     

    uus info:

    Põhjus miks ma praegu postitan on see, et tuua teatavaks see, et InfGaming avab oma uksed täiesti uues kuues kuhu veel lisandub minigamesid ja muid asju plaanis on juurde tuua factionsid,walls,kitpvp jpm. Hetkel oleme lisanud Peituse,Sõjad,Creative maailma,Skyblocki,Luckyblocki,Jobsi,Survivali ja lõppude lõpuks acidislandi!

    Kindlasti tasub serveriga liituda kuna oleme meeskonnaga teinud paar pluginat oma serveri tarbeks ja oleme näinud vaeva, et mängijad leiaks just selle õige ja meeldiva koha kus nad saaks oma aega sisustada meeldiva seltskonnaga, samuti teeb huvitavaks serveri ka see, et igal juhtkonna liikmel on seljas InfGamingu disainiga "t-särk"

    Server avaneb 08.11.2015 kell 17.00

    IP: mc.infgaming.xyz

    PS! Ära unusta liituda :)


  5. Arvan, et olete näinud, et peaaegu igale survival serverile on lisatud selline tutvustus kus õeldakse et hea survival vms(Üldiselt meelitamiseks). Aga meie serveri teeb eriliseks meie hea meeskond, 1 plugin mis on meie meeskonna poolt tehtud, serveris ei toimu eridi DP ainult suurtemate sündmuste puhul Nt uus aasta, kellegi sünnipäev vms siis jääb inimestel rohkem aega ja palju muud teha et Survivalit mängida, samuti teeb meie serveri heaks see, et meil on AcidIsland ja tulekul minigamed! Loodan, et see vastus on see mida te soovisite ;):)

     

    Ilusat päeva :)


  6. up, Koguaeg nii mängus kui ka elus ei vea. Lähed kindlalt maa alla kivi lõhkuma ja järsku on su ees teemant ja ei oska oma puidu kirkaga midagi peale hakata vaid mõelda mida teha.

    Parim mõte oleks liituda meie parima survival serveriga

    IP: 178.33.173.96:30033 // Survival,Jobs,AcidIsland

    Server on küll noor aga tuleviku plaanid suured, liitu ka sina! [spoiler=pilt]Survival.jpg

     


  7. infG4.png

    InfGaming

    Omanik:neeme1

    Abistaja:husqipower

    LühiKirjledus.

    Tegemist on hea InfGaming serveriga. Avasime selle 2012.a. Sulgus 2013 kuna IP vahetus ja populatsioon kadus. Tänu LionHostile saame me mängijatele pakkuda täiesti lagivabat serverit ja lõbusat mängimist koos väga mitmete pluginitega.

    Meie serveril on väga palju erinevaid plugineid, mis muudavad mängimise eriti lõbusaks ja ka lihtsaks. Näiteks saab meie serveris koos teiste mängijatega kollide vastu võidelda, kuid see on üks paljudest lõbusatest mängudest, mis meil toimuvad.

    Serveris Liikmetel on võimalik teha enda poode, kust kõik saavad endale toitu ning muid asju osta

    Serveris hakkavad toimuma iganädalased üritused, nagu erinevad võistlused, mängud jne, niiet Nalja,lusti palju

    Serveril puudub üks halb asi ehk Whitelist ei ole vaja mingeid nõmedaid avaldusi täita, vaid tule lihtsalt serverisse ja lõbutse koos sõpradega!

    Kuigi kui rahvast hakkab juba rohkem tulema, paneme peale väikese liitumissüsteemi, kuid mis ei ole mitte kuidagi sama tüütu, nagu seda on teistes serverites.

    Mis teeb InfGamingu Lahedaks??

    Väga lihtne, meil on väga mõnus ja kasutajasõbralik mängumood ning lõbusad mängud/üritused. Lisaks on serveril ka muid lõbusaid asju, millest saad aimu serveris. Lisaks teeb meie administratiiv kõik selleks, et olla mängijatele toeks ning abiks. Kõik meie administratiivi liikmed on 15+ vanad! Meil on küll serveris SMS Teenused, aga meie ei hooli rahast vaid sellest, et mängijatel oleks mõnu ning hea mängima meie seltskonnas.

    :: Serveri Informatsioon ::

    InfGaming

    IP: mc.infgaming.xyz

    Kohti: 2015

    Foorum:www.infgaming.xyz

     

    [spoiler=infg]12190684_970407003032394_1937041318_o.jpg

     


  8. Tere,

     

    Nimelt käis inimene nimega tomtom minu serveris reklaamimas kontcrafti et seal EV jne. läksin hiljem sinna serverisse, et küsida miks reklaamivad siis sain kicki, et vali sõnu. natukese aja pärast sai tomtom endale vipi ja ma küsisin miks ja sellepärast, et ta reklaamis. lisaks küsisin tomtomilt et kas on hea reklaamida ja ütles jaa vms.

     

     

    [spoiler=Minu server]2015-10-19_17h57_10.png

     

    [spoiler=Seal serveris]

    2015-10-19_18h14_30.png

    2015-10-19_18h15_24.png

     


  9. Tervist,

     

    Pöördun teie poole sellise küsimusega, et kas kiidaksite mõtte heaks kui teeks uue minecraft serveri.

     

    Oskused on mul olemas kunagi oli minu käsutuses 2 suurt serverit võibolla keegi ka mäletab InfGamingut.

    Teeksin serveri smsid tuleks odavad kuna ma ei põhine rahast vaid mängijate hea olust ja rõõmust, et neil oleks lõbus mängida ning meeldiv keskkond. :)

    Server tuleks selline mis oleks üleval 24/7, non premium, aga oleks vaja teilt infot milline server täpselt teha ning mida serverisse lisada nt Survival ja mingisugused Pluginid :) Kuna pole minecrafti mänginud ligikaudu aasta siis sooviks teada ka veel millist hosti soovitate jpm, samuti tahaks teada kas mängijaid enam on ja kas ma lööksin selles läbi ? :)

     

    Ilusat päeva ;)

    Ideid ootama jäädes

    Svet0

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.