Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Fistover

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    21
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Postitused postitas Fistover


  1. Skoori järgi näed ära milliseid vigu keegi tegi? Ära endale ette kujuta, et Gold I kõrgem level on. Samamoodi väga low elo ning vead on enamvähem samad.

     

    6 minutiga nende Vayne 5-0, tänu temale. Järelikult vastased ei wardinud riverit. Võid siin Rizlo perset edasi lakkuda, kui tahad ma ei tee välja enam.


  2. Sain aru, kuid ei saanud aru kust sa selle võtsid, et ma üldse bronze olen. Sa oled tõesti tainas nagu sul nime all kirjas on :)

     

    Bronze/Silver, selliseid vigu nagu vastased sul tegid kõrgemal levelil ei tehta.


  3. Sellepärast, et kui selle eest embleemi ei oleks võimalik saada siis sa ei teeks sinna ilmselt teemat. Alati on nii, et kui mingi uus embleem tuleb siis kõik hakkavad kohe jahtima, aktivisti embleem tuli siis tuli vist paari nädalaga rohkem õpetusi kui üldse varem neid kokku oli. Naljakas vaadata lihtsalt, et mõni kohe hakkab tegutsema kui võimalik midagi saada, nagu koer tahab küpsist selle eest, et ta sitsib. Mainin, et see ei olnud ainult sinu pihta mõeldud. :)

     

    Arusaadav.

    Miks sa arvad, et ma ei teeks teemat? Ma olen äsjaregistreerunu seega sa ei saa seda väita. :D

    Arvan, et aitab.. muidu kakleme siin veel terve päeva nagu väikesed lapsed kommi pärast. ;)

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.