Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

DeemonCraft

Liikmed
  • Postituste kogus

    12
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Postitused postitas DeemonCraft


  1. EestiGaming Eesti minecraft server

    IP: MC.eestigaming.eu

     

    Tahate mängida, serveris kus on igati parimad võimalused, lisaks pakume omaltpoolt parimaid elamusi? Siis siin see on!

    Server on 100% survival server, kus ei eksisteeri ei creative maailm ega midagi, creative on keelatud, ja ka seda ei ole ka sms teenustes, ka seda ei saa kasutada meeskond. Tasulised teenused on ka vga soodsad ja palju privileege. Lisaks sellele on meil aktiveeritud ülemaailmne pvp, raskustase HARD. Ka meeskond on väga tore! Alati on oodatud ka igasugused ideed & vead, mille järgi arendan ka serverit.

     

    Foorum:

    Lion-gaming.forum.co.ee

     

    Meeskond:

     

    Omanik: DeemonCraft

    Admin: Kronos,Anunnaki1,XxMisterBoss

     

    Serveri specid:

     

    RAM: 12GB

    Slot: 200

    Host: UltraGaming


  2. Server on nüüdsest upgrade'tud suuremale hostie. 6GB Ram, ja 150 slots. Piisavalt hea mängimiseks. Ja hetkel Lionhost on hetkel üks mugavamaid ja parimaid hoste, võrreldes teistega. Mis puutub reeglitesse, on need ka nüüdsest mul isetehtud. Lisaks server on nüüdsest 100% survival, kus tasuta fly ei anta, vaid seda hoopis maksustatakse, ja creative kasutamine on ka keelatud. Muutunud ka serveri nimi: LionGaming.

     

    Ja nagu ma ütlesin, võidakse ka vigu välja öelda, ja just nimelt ka seda kriitikad mis teised siin öelnud on, püüdsin seda parandada. Nüüdsest server 100% korras.

     

    Palun see teema kustutada.


  3. Tervist

     

     

    Plaan on teha foorum, juba web host ostetud. Kes oskaks aidata mind sellel alal? Ehk kujundada lehekülge jne.

     

    Teine küsimus:

     

    Keegi soovitaks/annaks pluginat, kus oleks mugav märkida sms teenuseid?, Ja sooviks abi ka nende setup-imisel

     

     

    Olen tänulik igasugu abi eest :)


  4. Minul ega ka yhegi teisel mängijal, kes meie servus on pole olnud sellist kaebust, et suur laag. Laagi pole ka mul. Kui oleks tulnud kaebused et sereris on laag sees jne, loomulikult asuks ma kohe tegutsema. Kuid poel laekunud meie andmetel, mitte ühtegi kaebust selle kohta et laag, ka mitte chattis. Consolest näen kõik ära, mida on mängijad omavahel vestelnud ehk /msg, ka avalik chat. Niiet server jokseb hetkel hästi, crash report pole ka mul tulnud, mida ma näen FTB failids filezilla kaudu. Lisaks, mängijate soovil, tulekul faction & pvp maailm ka, kus grief ja vp lubatud jne. Ja kui siin revilo mainis et video laagine. Siis serveri laagiga pole mitte mingit pistmist. Server jookseb hästi igastahes. Meie serveri Adminil XxMisterBossil, kas ta tegi sellise effekti et see oleks veidi aeglasem, või pole arvuti selleks päris hea. Aga igastahes garanteeritud on serveris laagi pole. Kuna jälgin ka karmilt, et keegi ei kasutaks we. Aga we saab kasutada vaid op. Niiet pole mõtet hakkata siin kritiseerima jne et see on "sitt" server, kui ise pole reaalselt sees käinud. Mina nt ei kritiseeri ühtegi mc serverit, kui ma pole ise otseselt sees käinud. Iga server areneb omadmoodi.


  5. PVP areenal, aga seda õigust piiratakse. Ülemaailne pvp ka kaob ära, kuna teen selleks eraldi faction & pvp maailma. Kus fly kasutamine on keelatud, seega püüan teha seal worldis nii, et fly kasutada seal ei saaks. Kindlasti olen sellega arvestanud. Rikkujaid aga karistatase vanglaga. Ban me enamasti ei jaga. Vaid ban oleme asendanud jail + mute. Sellessuhtes jah kas ta päris 500 mängijaid veab välja, see on küsimärgi all. Kui tuleb nõudlus suurem, siis ka upgrademe serverit võimsamale ramile. Aga antud juhul ei usu et päris 500 mängijad ka sisse tuleb. Ehk võib arvata et kuskil 100-175 mängijat kui sees on, siis laagi pole. Kuna mõtetuid pluginaid polem, maastik pole rikkutud, ka laagi pole kohe üldse. Isegi halva netiga, kus mul nett jooksis 3,5 mb/s sai ka serveris nii pelada, et ei olnud ühtegi laagi.


  6. Revilo. UG-st on maah tehtud osad. Ja kirjavigu pole, 5GB ram on hea 500 sloti jaoks, kui on väga hea host! Niiet labane oled sa peast ise! Oma kehvad arvamused j2tku endale ;) Ja revilol sa vaata ise kas sul endal aju on? Ja serveris on 100% NO LAG! Mitte ühelgi pole mitte mingit lagi tekkind ;)


  7. 3731.png

     

    Serverinimi: Eestigaming [1.7.9] |Tasuta fly | PvP |

    IP: mc.eestigaming.eu

    Slot(id): 500

    Koduleht: eestigamingmc.forum.co.ee

    Lisainfo:

    Tegemist 100% survival serveriga, kus ei saa kasutada creative modi. Tulemas selleks eraldi world. TUlekul ka faction. Tule ja naudi, võta sõbrad ka kaasa :)


  8. Eestigaming minecraft server

    IP: a2.lionhost.org:25565

     

    Tegemist on 100% survival serveriga, kus on aktiveeritud ka ülemaailne pvp, välja arvatud kaitsealades. Mis muudab serverit eriliseks on see, et igal ühel on tasuta lendamine. Selle eest me raha ei võta, vaid kingime neile selle. Varsti tulekul ka creative maailm, kus saab ehitada creative modis, kuid see muutub tasuliseks. Survival maailmas meil on creative rangelt keelatud. Serveris on 100% no lag. Server on üli lahe. Ja iga mängija arvamus on oluline, mida tuleb saata meilile: andreiolen@outlook.com. Ja just mängijate arvamuste ja ideede järgi arendame me serverit, et kõigile meeldiks. Kui tuleb ka kriitikad, pole hullu, seda me parandame. Ja oodatud on kõik ideed/vead. Vaja ka meeskonna liikmeid juurde, eriti abistajaid. Varsti tulemas ka tasulised teenused buycrafti kaudu. Hetkel saab tasulisi teenuseid osta pangaülekandega mis on 25% soodsamad kui muidu. Kindlasti teen ma tasulisi teenuseid soodsamaks.

    Youtube kanal: HDRaEST

    Foorum: Eestigamingmc.forum.co.ee

    Facebook: Tulekul

     

    Serveri info

     

    RAM: 6GB

    Mängijate maksimaalne maht: kuni 150 mängijat.

     

    Youtube video:

     

     

    Loodan et teile server meeldib :)


  9. Lisan juurde:

     

    Serveri teeb eriliseks see et:

     

    Siin ei eksisteeri admin shopie. Vaid kolm Kus saab müüa diamond,iron,emerald.

     

    Aga tulemas on ainulaadne süsteem, mis minu teada teistes serverites ei kasutatda.

    Nimelt, inimesed toodavad 100% ise igasuguseid blocke, wood vms. Ja /warp tartu-s on ka WTC tornid (avatud osaliselt, kuna veel ehitus tööd) kus saab üürida/võtta jarelemaksule/osta äriruume,kortereid,chestshop ruumid) Ka linnas ka krundid. Aga nimelt see turundus kus inimesed müüvad,ostavad ,vahetavad teeb selle mängi poole elavamaks.

     

    Nt. Mina kaevandan 64 x 3 oak wood. Ja nendest kasutan ma 1 stack. Ja muudega teenin raha. Siis ma lähen warp tartu-s WTC-se (world trade center-maailma kaubandus keskus) Meil serveri kaubanduskeskus. Ja l2hen äri ruumi. Nii ja siis ma ka reklaamin, paljug ma myyn, ka sildid ülesse. või tahan nt 2 stacki woodi, vahetada 1 stack diamondide vastu. Ise toodan, ise müün. Kui mul midagi vaja on ostan/vahetan mõne kaupmehe käest, blocke.

     

    Arvatavasti iga inimene saab esmapaketti: ehk 5000$ seda ainult 1x. mängijooksul ja kasutaja nime koha.

     

    Ja ka muidugi keelatud on raha bugg, ehk ka multikonto, (teed teise kasutaja,sealt 5k kannad endale) nt nii, ja see on karistatav.

     

    Aga üldiselt igasugused Admin shopid kaovad. Muidugi peame seda süsteemi veel täiustama, esijalgu see ei pruugi nii plaanipäraselt toimida, aga hakkab toimima.

     

    Kuna leidsin admin shopi raha teenimis süsteeme ja /jobse suhteliselt palju. Ss töötan mina välja veel yhe idee, et luua serverisse kaubdandus/turundus asjad . et osta/müü ja vaheta. Vb räägin omanikugaet looks jobs miner, ja chopper . eks seda vaatab :)

     

     

     

    Loodetavasti tahame sellega valmis saada veebruariks.

     

    To Kristjanree:

     

    Ma olen Abi-Omaniku rangil, mitte admini :)

     

     

    ja cracked/premium ei ole mõtet v2ga lisada. Kuna Neis ei ole v2ga vahet. Serveritesse saavad igaljuhul mõlemad yhineda. TeamExtreme jagaja crackib hästi. Ainus vahe on see et premium saab vahetada skine, cracked aga mitte, see on ainus argument. Teistel cracked sama mis premium

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.