Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Tiktak

Liikmed
  • Postituste kogus

    8
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Postitused postitas Tiktak


  1. Väga hea küpsisetort tuleb sokolaadiküpsistest. Vaja läheb Kalevi sokolaadiküpsiseid, vahukoort, kohupiimapastat, banaane, kohvi ja kaunistamiseks marju. Küpsised kastad korraks jahtunud kohvi sisse, laod kihid. Vahukoor vahustada ja sinna sisse segada kohupiimapasta. Et siis kiht küpsiseid, vahukoore-kohupiimasegu, peale viilutada banaane, siis jälle kiht küpsiseid jne. Kaunistamiseks kas marju või riivitud sokolaadi. Maitseb ülihea!


  2. Minu lemmik juustukook. Lihtne ja väga maitsev. Proovige näiteks vana-aastaõhtul.

    Põhi:

    500g maitsestamata toorjuustu

    1,25 dl suhkrut

    1 tl sidrunimahla

    200 g valget sokolaadi

    2 dl hapukoort

    2 muna

    1 tl vaniljesuhkrut

     

    Kate:

    2,5 dl hapukoort

    2 spl suhkrut

     

    Vahusta toorjuust ja suhkur. Lisa sidrunimahl, sulatatud sokolaad, hapukoor, munad ja vanillisuhkur. Sega tainas hästi läbi ja vala võitatud lahtikäivasse koogivormi (26 cm läbimõõduga). Küpseta 225 kraadises ahjus 10 minutit. Seejärel alanda temperatuur 125 kraadini ja küpseta veel 30-35 minutit. Sega katte jaoks hapukoor ja suhkur. Määri kate koogile ja küpseta kooki veel 5 minutit. Kui kook on jahtunud, pane see vähemalt 5 tunniks külmikusse. Veel parem kui kook saab seista külmas terve öö. Kaunistada sokolaadi või vaarikatega.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.