Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

camper1

Liikmed
  • Postituste kogus

    65
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    130 [ Anneta ]

Postitused postitas camper1


  1. muuda oma esimene postitus selleks kirjelduseks. muidu on server tore, esineb tõesti veel vigu blockidega ja chunkidega aga täiesti toredalt raske, ei ole päris nii et oled full ench asjadega peale esimest 2 tundi mängimist, commandeid on vähe ja asju pead koguma enamasti ise.


  2. Käisin uurimas teie serverit ja selgus et asi oli minujaoks liiga lihtne.

    raskusaste on medium või easy kuna cave spider mulle poisonit ei pakkunud.

    Peale

    aeg.png

    oli mul:

    mina.png

    Ja jobs plugin oli viinud mind:

    top.png

    Loodan et suudate teha selle veidikenegi raskemaks, samuti kell 12 päeval ei näind ühtki meeskonna liiget, kuigi jah teid on vaid 3

    vigadest vaid niipalju et jobs pluginalt võiks eemaldada viisi et ta annab ka tavalist xp, samuti oli spawni alal olev enchant table lukkus. aa ja Krissu18 kass võiks ka viisakam olla :).

    kass.png

    serveris kasutatav sõnavara oli ka veidi valus aga selle elas üle, muidu soovin edu ja jätku


  3. Veiiidikene rohkem infi oleks võinud olla ja ka mõni pilt ei teeks paha, muidu on tore näha et ka sina oled kuskile jõudnud, tulen mingipäev ehk läbi ja uurin

     

     

     

    Kahju et miskit teha ei saa ilma et mode sees oleks


  4. :) server oli tore aga koguaeg on servus blocklagg, tundub et nad ei leia sellele ka lahendust. lõpus tahtsin majaümbrust ilustada ja kaevasin gravelit, kui pandi selle eest permi ja et öeldi et ma buggin :). juhtkond oli lahke ja aktiivne kuid ainus asi mis kõik ära rikkus oligi blocklagg koguaeg. kaevad uurem kui eff 3 labidaga midagi ja ongi korras, kõik laggavad. soovitan selle enne korda teha kui midagi postitama hakata

  5. joinisin serveriga, algus oli tore, spawn oli ilus. kuid siis märkasin et serveris on alatasa lagg ja hiljuti tehti "osaline restart" kõigi inimeste kotid olid tühjad, mina olin kaevandamas seega kaotasin oma parimad asjad.


  6. Minu arvamus serverist võrreldes eelmisega on positiivne. Mängisin selles serveris siis kui see oli 1.7.2 ja tulin nüüd uuesti ja server on isegi parem kui varem. Admistratiiv on lahke ja siiamaani olen vist ainult 1 Noreason freemutet näinud (nägin mitte ei saanud). Soovin serverile edu ja loodan et jätkab samas vaimus.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.